| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ilo Ilo (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ilo Ilo (2013)Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2014 u 17:47 |
|
Ilo Ilo (2013) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 99 min Država: Singapur Jezik: Mandarinski, Tagalog, Engleski, Hokien Režija i scenario: Anthony Chen Uloge: Yann Yann Yeo ... Hwee Leng Tian Wen Chen ... Teck Angeli Bayani ... Terry Jialer Koh ... Jialer Film smešten u Singapur u vreme finansijske krize 1997. Beleži veze unutar tročlane porodice i njihove nove služavke i dadilje Terese, koja je kao i mnoge druge Filipinke u potrazi za boljim životom. Cela porodica mora da se prilagodi prisustvu stranca, što dodatno ugrožava već ionako zategnute odnose. Ipak, Teresa i Jiale, problematični dečak do kojeg joj je stalo, formiraju vezu. Njihova jedinstvena veza nastavlja da se razvija i tek što Teresa postane neizrečeni deo porodice, neviđene okolnosti u nesigurnoj ekonomiji dovode u pitanje tek uspostavljene odnose... Prevod uradio Gale. Ažurirao bojan969 - 27.Veljaca/Feb.2015 u 19:20 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2015 u 22:44 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |