| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Moms' Night Out (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Moms' Night Out (2014)Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2014 u 22:47 |
|
Moms' Night Out (2014) ![]() Žanr: Komedija Trajanje: 98 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Andrew Erwin, Jon Erwin Scenario: Jon Erwin, Andrea Gyertson Nasfell Uloge: Sarah Drew ... Allyson Sean Astin ... Sean Patricia Heaton ... Sondra Trace Adkins ... Bones David Hunt ... Cabbie Sve što su Alison i njene prijateljice želele jeste miran izlazak u provod, uz večeru i lagani razgovor. To je trebalo da bude dugoočekivani noćni izlazak za sve njih. Ali da bi one uživale u visokim štiklama, razgovorima za odrasle i hrani koja nije poslužena u papirnatoj vrećici njihovi muževi bi trebalo da pričuvaju decu naredna tri sata. Šta tu može da pođe po zlu? izvor: filmovanje Prevod uradila Beca011 Ažurirao bojan969 - 27.Listopad/Oct.2014 u 23:44 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2014 u 23:53 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2018 u 16:32 |
|
Simpatično, gledljivo, kao film ocena oko 5.
Kao komedija - ocena oko 3,0. Nije me nijedanput nasmejala ova "komedija"."Komedija" o odnosu muškaraca prema roditeljstvu u SAD. Muški i ženski bračni stereotipovi. * IMDB trenutno: 5,6 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |