| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jeonseolui joomeok Aka Fists of Legend (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jeonseolui joomeok Aka Fists of Legend (2013)Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2014 u 00:06 |
|
Jeonseolui joomeok Aka Fists of Legend (2013) Žanr: Akcija Režija: Woo-Suk Kang Scenario: Min-seok Jang Trajanje: 154 min. Jezik: Korejski Jeong-min Hwang ... Lim Dokju Yoo Jun-sang ... Li Sang Hun Yoon Je-moon ... Šin Đasok Park Jung-min ... Mladi Lim Dokju Goo Won ... Mladi Li Sang Hun Park Doo-sik ... Mladi Šin Đasok Trenutak loše sreće je uništio Dokjuove olimpijske snove i odveo je njega i njegove prijatelje u zatvor. Đin Ho je brzo izašao zbog bogatih roditelja, ali Dokju, Đasok i Sang Hun nisu imali toliku sreću. Godinama kasnije, dok je Dokju vodio restoran zbog ekstra love, dogodila se nesreća sa njegovom ćerkom. Prihvata poziv za televizijski šou "Borbe Legendi" - turnir borilačkih veština. Grupa bivših srednjoškolskih "legendi" učestvuje na tom turniru i pobednik dobija 200.000 $. Među učesnicima su i Dokjuovi stari prijatelji, tako da se moraju boriti međusobno. Prevod je uradio: NikolaJe Ažurirao NikolaJe - 16.Ožujak/Mar.2015 u 18:04 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2015 u 22:39 |
|
Prevod je najavio NikolaJe ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2015 u 18:10 |
|
Prevod
Sjajan film! Nisam to očekivao. Ne mogu da nađem razlog da mu ne dam 10. ![]() Kakve tuče! Bolje nego u pravim borbama, ne čekaš minut i po da se pobiju. ![]() 2000 linija sam ugurao u 1100... ![]() |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2015 u 23:26 |
|
Hvala NikolaJe ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2022 u 15:36 |
|
Na koju foru ovo nisam gledao još tada, ne znam ni sam. Tuče, Ju-min Hwang...ispravljam koliko noćas to.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2022 u 13:39 |
|
Ne znam baš je li moralo ovo u dva i po sata, no mahom mi je bio zabavan. U mom slučaju uglavnom dobih ono što sam i očekivao, uvek sjajnog Ju-min Hwanga i dovoljno interesantne tučnjave, pomislih da će biti slojevitiji, ipak ne, zbilja nema ikakvih iznenađenja, neka i davno utabanim stazama, Fists of Legend biva pristojna i jednostavna priča o prijateljstvu, borbenom duhu.
Navijao sam, shadow boksovao sa junakom i njegovim ljutim dušmanima i prijateljima. U svom neznanju korejskog, urlao sam "Radenska sajkota" (yeah, ne znam ni japanski baš
), ljuto i odlučno, dabome. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |