Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jeonseolui joomeok Aka Fists of Legend (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Jeonseolui joomeok Aka Fists of Legend (2013)

Jeonseolui joomeok

Jeonseolui joomeok (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2013

Žanr:

akcija

Trajanje:

154 min

Režija:

Woo-Suk Kang

Scenarij:

Min-seok Jang

Glavne uloge:

Hwang Jung-min
  >  (as Jeong-min Hwang)
Jeong Woong-in
  >  (as Woong-in Jung)
Joe Thomas
  >  Various (voice)
Ji Woo
  >  Lim Soo-bin
Jung-min Park
  >  Young Im Deok-gyoo

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jeonseolui joomeok Aka Fists of Legend (2013)
    Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2014 u 00:06

Jeonseolui joomeok Aka Fists of Legend (2013)

Žanr: Akcija
Režija: Woo-Suk Kang
Scenario: Min-seok Jang
Trajanje: 154 min.
Jezik: Korejski

Jeong-min Hwang ... Lim Dokju
Yoo Jun-sang ... Li Sang Hun
Yoon Je-moon ... Šin Đasok
Park Jung-min ... Mladi Lim Dokju
Goo Won ... Mladi Li Sang Hun
Park Doo-sik ... Mladi Šin Đasok

Trenutak loše sreće je uništio Dokjuove olimpijske snove i odveo je njega i njegove prijatelje u zatvor. Đin Ho je brzo izašao zbog bogatih roditelja, ali Dokju, Đasok i Sang Hun nisu imali toliku sreću. Godinama kasnije, dok je Dokju vodio restoran zbog ekstra love, dogodila se nesreća sa njegovom ćerkom. Prihvata poziv za televizijski šou "Borbe Legendi" - turnir borilačkih veština. Grupa bivših srednjoškolskih "legendi" učestvuje na tom turniru i pobednik dobija 200.000 $. Među učesnicima su i Dokjuovi stari prijatelji, tako da se moraju boriti međusobno.

Prevod je uradio: NikolaJe

Ažurirao NikolaJe - 16.Ožujak/Mar.2015 u 18:04
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2015 u 22:39

Prevod je najavio NikolaJe Clap

Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2015 u 18:10
Prevod

Sjajan film! Nisam to očekivao. Ne mogu da nađem razlog da mu ne dam 10. LOL
Kakve tuče! Bolje nego u pravim borbama, ne čekaš minut i po da se pobiju. LOL
2000 linija sam ugurao u 1100... grin
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2015 u 23:26

Hvala NikolaJe sefepostovanje

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2022 u 15:36
Na koju foru ovo nisam gledao još tada, ne znam ni sam. Tuče, Ju-min Hwang...ispravljam koliko noćas to. Approve
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2022 u 13:39
Ne znam baš je li moralo ovo u dva i po sata, no mahom mi je bio zabavan. U mom slučaju uglavnom dobih ono što sam i očekivao, uvek sjajnog Ju-min Hwanga i dovoljno interesantne tučnjave, pomislih da će biti slojevitiji, ipak ne, zbilja nema ikakvih iznenađenja, neka i davno utabanim stazama, Fists of Legend biva pristojna i jednostavna priča o prijateljstvu, borbenom duhu. 

Navijao sam, shadow boksovao sa junakom i njegovim ljutim dušmanima i prijateljima. U svom neznanju korejskog, urlao sam "Radenska sajkota" (yeah, ne znam ni japanski baš LOL), ljuto i odlučno, dabome. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,305 sekundi.