| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Solnechny udar AKA Sunstroke (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Solnechny udar AKA Sunstroke (2014)Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2014 u 22:47 |
|
Solnechny udar (2014) "Солнечный удар" aka Sunčanica (originalni naziv) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 180 min Država: Rusija Jezik: Ruski Režija: Nikita Mihalkov Scenario: Vladimir Moisenko, Nikita Mihalkov Uloge: Viktorija Solovljeva Miloš Biković Martins Kalita Sergei Serov Natalija Surkova Novi film ruskog reditelja i oskarovca Nikite Mihalkova „Sunčanica“ imao je svetsku premijeru 3. oktobra u beogradskom Centru „Sava“. Scenario filma, pisan po istoimenom romanu nobelovca Ivana Bunjina, gledaoce vodi u dvadesete godine prošlog veka na poluostrvo Krim, odakle se posle građanskog rata evakuiše poražena armija "belih Rusa" i gde se jedan oficir seća svoje divne ljubavne romanse iz 1907. godine. izvor: rts
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2015 u 23:31 |
|
Prevod je najavila LjubicaSP ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2015 u 23:24 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2015 u 15:15 |
|
Ažurirao LjubicaSP - 19.Ožujak/Mar.2015 u 15:53 |
|
![]() |
|
nosundayfear
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Jugoslavija Status: Offline Points: 1251 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2024 u 17:02 |
|
Odličan film. Uvek me nanovo potrese slika na kraju filma, kad se priča naizgled završi ![]() |
|
|
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |