| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
God's Pocket (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: God's Pocket (2014)Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2014 u 02:41 |
|
God's Pocket (2014)
![]() režija John Slattery scenarij Peter Dexter, Alex Metcalf žanr krimi/drama jezik engleski država USA trajanje 88 min IMDb Link http://www.imdb.com/title/tt2920808/ Philip Seymour Hoffman ... Mickey Scarpato Richard Jenkins ... Richard Shelburn Christina Hendricks ... Jeannie Scarpato Caleb Landry Jones ... Leon Hubbard Domenick Lombardozzi ... Sal John Turturro ... Arthur 'Bird' Capezio Eddie Marsan ... Smilin' Jack Moran Peter Gerety ... McKeena Molly Price ... Joanie Joyce Van Patten ... Aunt Sophie Radničko predgrađe sedamdesetih godina prošlog stoljeća, mjesto kojem je bog reko lakunoć. Posinak Mickeya Scarpata gine u namještenoj nesreći, no Mickey je spreman da skupa s pokojnikom sahrani sve sumnje. Ali lokalni kolumnist pokreće istragu, a Mickeyeva žena zahtijeva istinu... Uspješni redateljski debi glumca Johna Slatterya i jedna od zadnjih uloga nedavno preminulog Philipa Seymoura Hoffmana. ![]() ![]() ![]() ![]() Za sada bez prijevoda.. Ažurirao jafforidza - 03.Listopad/Oct.2014 u 03:05 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2014 u 21:25 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |