| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Inherent Vice (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
jafforidza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator
YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3249 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Inherent Vice (2014)Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2014 u 22:10 |
|
Inherent Vice (2014)
![]() Žanr: Krimi, Drama Trajanje: 148 min Država: SAD Jezik: Engleski Režija: Paul Thomas Anderson Scenario: Paul Thomas Anderson, Thomas Pynchon Uloge: Jena Malone ... Hope Harlingen Joaquin Phoenix ... Doc Sportello Josh Brolin ... Bigfoot Bjornsen Sasha Pieterse ... Japonica Fenway Owen Wilson ... Coy Harlingen Los Anđeles, 1970. godine. Lari Dok Sportelo je "prljavi policajac", koji istražuje slučaj nestanka bivše devojke. Ona se iznenada, ponovo pojavila u njegovom životu s pričom da se kuje zavera i planira otmica izvesnog milijardera u kojeg je ona – zaljubljena. I dok u Los Anđelesu polako zamire doba psihodelije šezdesetih, Dok se upliće u bizarno klupko motiva i strasti u kojem obitavaju raznovrsni likovi: surferi, smutljivci, narkomani i rokeri, zelenaši, tajni agenti i bivši robijaši... http://www.filmovanje.com/ |
|
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
|
![]() |
|
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2014 u 00:20 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2015 u 22:18 |
|
Prevod je najavila faithlessmary ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2025 u 05:00 |
|
148 minuta gluposti. Uopste ne znam sto ovaj film nisam iskljucio posle 15-ak minuta. I iskreno, kad je u pitanju reziser Paul Thomas Anderson nisam njegov fan i ne volim takav stil reziranja filmova a on nije jedini takav reziser ciji stil ne volim ali ne bih sada o tome. Nekome se mozda svidja takav stil meni iskreno ne. I zato na primer ne mogu da napadnem glumce kao sto su Benicio Del Toro ili Josh Brolin ili Joaquin Phoenix sto su igrali u ovakvom projektu kad im se mozda svidelo a mozda i nije nego im je donelo dobar honorar. A i skoro sam odgledao neku jos vecu glupost od opnog Kaufmanna. Ma strasno kako neko eksperimentise sa filmom i naprave buckuris. OVaj film ima kao nekoliko zanrova a kao da nema nijedan od njih. I jedan od zanrova kao komedija a meni je sad smesno jer mi nista nije bilo smesno ) Katastrofa
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |