Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Clue (1985)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Clue (1985)

Clue

Clue (1985)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Odgonetka

Godina:

1985

Žanr:

kriminalistički, misterij, komedija, triler

Trajanje:

94 min

Režija:

Jonathan Lynn

Scenarij:

John Landis
, Jonathan Lynn
, Anthony E. Pratt

Glavne uloge:

Tim Curry
  >  Wadsworth
Christopher Lloyd
  >  Professor Plum
Lesley Ann Warren
  >  Miss Scarlet
Madeline Kahn
  >  Mrs. White
Jane Wiedlin
  >  The Singing Telegram Girl
Eileen Brennan
  >  Mrs. Peacock
Colleen Camp
  >  Yvette
Rick Goldman
  >  Cop #2
Bill Henderson
  >  The Cop
Jeffrey Kramer
  >  The Motorist
Michael McKean
  >  Mr. Green
Martin Mull
  >  Colonel Mustard
Kellye Nakahara
  >  The Cook
Will Nye
  >  Cop #1
Lee Ving
  >  Mr. Boddy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Clue (1985)
    Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2014 u 21:16
Clue (1985)

Žanr: Krimi, Komedija, Misterija
Trajanje: 94 min
Država: Amerika
Jezik: Engleski, Francuski

Režija: Jonathan Lynn
Scenario: John Landis, Jonathan Lynn

Uloge:

Eileen Brennan
Tim Curry
Madeline Kahn
Christopher Lloyd
Michael McKean
Martin Mull
Lesley Ann Warren

Prepun glumačkih zvijezda ovaj film, koji je nastao prema popularnoj stolnoj igri, je zanimljiv po tome 
što postoje tri različita riješenja za misterij. Gledatelj mora pozorno pratiti priču i pokušati otkriti pravog ubojicu.

Šest osoba je pozvano na večeru u vilu nepoznatog vlasnika. Nakon dolaska, upoznaju butlera Wadsortha 
i gospodina Boddya, vlasnika kuće. Među gostima su: Profesor Plum, zaposlenika UN-a, gospođa Green, 
vladina agentica, gospođica Peacock, žena važnog senatora, gospođa White, crna udovica čiji su muževi 
nestali u sumnjivim okolnostima i bivši vojnik, Mustard.

Wadsworth uskoro otkriva da je svaki od gostiju žrtva ucjene a ucjenjivač je nitko drugi nego gospodin Boddy. 
Iste večeri Wadsworth pronalazi mrtvo tijelo gospodina Boddya i odluči riješiti slučaj kao pravi detektiv. izvor: mojtv   

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2022 u 22:56
Meni iskreno zanimljiv i simpatican film posebno jer je bar u moje vreme bila popularna i  u  mom okruzenju se igrala igra  Cluedo. Specifican jer je radjena po drustvenoj igri a 1985. godina , i kad se rade filmovi na bazi video igara koje su razradjene omanu u ekranizaciji i u danasnje vreme. Pa komedija kroz pricu whodunnit, ipak je autor igre voleo dela Agatha Christie i Raymond Chandler-a, pri cemu su data tri moguca razresenja, tj. tri razlicite zavrsnice filma. Sve u svemu, meni se svideo.

Ažurirao AlexDeLarge - 29.Ožujak/Mar.2022 u 23:35
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2022 u 23:09
Ja nisam igrao Cluedo.
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2022 u 00:02
Jako simpatičan film.
Uživao sam kad sam ga gledao kao klinac.
Režiser Džonatan Lin je snimio još jedan izuzetno zabavan film, "My cousin Vinny"
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.