| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Holiday (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Holiday (2014)Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2014 u 00:06 |
|
Holiday (2014) ![]() IMDb Režija: A.R. Murugadoss Scenarij: A.R. Murugadoss Žanr: Akcija, Romansa, Triler Jezik: Hindi Država: Indija Trajanje: 170 min Akshay Kumar ... Captain Viraat Bakshi Sonakshi Sinha ... Saiba Freddy Daruwala ... Leader of the Sleeper Cells Sumeet Raghvan ... Mukund Deshmukh Zakir Hussain ... Alvin D'Souza Govinda ... Pratap - Virat Bakshi's Senior Commanding Officer Indijski triler o herojstvu i izdaji, terorizmu i bezumnim postupcima mračnih ljudi. Oficir vojske sasvim slučajno biva upleten u veoma dobro isplaniranu terorisičku zaveru kojoj je cilj podmetanje bombi u Mumbaju i ubistvo što više ljudi. Kao iskusan vojmik i obaveštajac veoma brzo prodire unutar organizacije i tu biva zatečen saznanjem da se zaverenici nalaze duboko u samom sistemu vlasti. Posle sloma zavere osvetoljubivi i nemilosrdni teroristi će pokušati da neuspeh akcije "osvete" ubistvima i kidnapovanjem porodica vojnika koji su učestvovali u eliminaciji terorističkih ćelija. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2016 u 13:02 |
|
Lična ocena 9.
Hvatanje terorista kroz humor. Baš sam jutros razmišljao o drugačijem i boljem sistemu u kom bi postojale grupe za eliminisanje najvećih kriminalaca. Postoje i u ovom, ali nisu nešto efikasne i uglavnom eliminišu onog ko im smeta... ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |