Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Brzina prženja
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Brzina prženja

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Spirat View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Spirat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Brzina prženja
    Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2005 u 00:00
Kojom brzinom pržite filmove na DVD-e i CD-e i imate li kakvog iskustva sa nečitanjem medija na većim brzinama ?????
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2005 u 00:03
DVD - 4x najvise 8x, CD - do 32x
naravno da je - sto brze, to losije, bez dileme
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2005 u 12:14
DVD-e przim na 4x, CD-e na 16x

Mislim da brzina ne igra toliku ulogu koliko kvaliteta samog medija i przilice.
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2005 u 17:55
DVD na 8x a cdove na 24x
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2005 u 18:14

32 CD

Na vrh
Ico2005 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico2005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2005 u 18:35
DVD max 6-8x, MP3, Divx i Apps na CD-u max 24x, audio CD max 16x. < id="kpfLog" src="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;"> < ="text/">
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2005 u 20:20
slazem se sa zombiem da brzina ne igra toliku ulogu koliku kvaliteta medija i przilice jer sam ja probao przit dvde na 16 i ispalo super jer su bili verbatimovi koji podnose 16x i gotov dvd za 3.5 min.  a ostale na 4-8.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2005 u 21:58

Duboko ne preporučam snimanje na brže od 4x dvde jer još to ništa nije toliko kvalitetno. Nemojte se zavaravati ako snimite dvd sa 8x i sve vam ok radi prvih nekoliko tjedana/mjeseci. Treba dugoročno gledati.  No pročitao sam da je netko napisao da snima 16x. A joj. Vidjet ćemo nakon nekog vremena što će raditi sa tim medijima. Može ih meni poslati jer mi neupotrebljivih dvda nikad dosta pošto  mi služe kao meta za pucanje zračnom puškom . Puno su bolji za tu svrhu od cda. Valjda zbog debljine.

Ma ne vjerujem da su ljudi toliko zaposleni da nemaju vremena za snimanje na 4x a SIGURNO je kvalitetnije. A kako je jedan iskusni snimatelj rekao: da imam malkoc više vremena snimao bi i 2x. Slažem se.

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2005 u 23:13
ok sve to stima da je bolje przit na manjoj brzini jer se radi koje minute ne isplati zeznut dvd al ako medij to moze podnest (mislim ako je kvalitetniji) zasto ne.  a sto se tice dugorocnog gledanja na sprzen dvd isto ce propasti za koju god. i bit neupotrebljiv ko i onaj da ga snimam na 2x jer nisu cd-i/dvd-i vjecni i stim ne mislim sam na to da se izgrebu neg jednostavno daju svoje i adio
Na vrh
Yamaha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Yamaha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2005 u 10:26
Ja obicno snimam na 16x dvd s ali posto ih prodajem za 5$ nezanima me hocel posle se pokvariti ili ne hahahaaaaaaaaaaaaaa
Denis
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2005 u 21:36
Spirat, molim te drugi put pitanje stavi u dio foruma koji je za to...

Ažurirao eXecutioner
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2005 u 22:06
A ti piši bez greške.
Na vrh
Scully View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Scully Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2005 u 19:34
Mene zanima postoji li ralika kad se reze brzinom 8x na Verbatim 8x i Verbatim 16x... Ja kontam da je Verbatim 16x kvalitetiji od Verbatim 8x, pa na prvom rezem 8x a na drugom 4x... da li tu ima razlike...
www.dosjex.com
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2005 u 21:48
4x najvise definitivno, ako je najvise moguce 4x onda 2.4x.
Na vrh
susjedt View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj susjedt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2005 u 23:39
DVDe snimam 4X jer uglavnom ljudi s kojima mjenjam tako i traze,a sigurno je da je kvaliteta snimanja veca ako je brzina manja...Cde snimam oviosno o tipui podataka,ako je audio najvise na 8X a dara CDe na nekih 12-16X,rijetko vise
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2005 u 16:44
Ja fino samo stavim na maximum u neri i prža sama odredi koliko dvd može podnjet.Ovom metodom mi ni jedan nije propo,al skužio sam daje najviše pržila 12x na sony medije označene na 16x.CD na 40x ni manje,ni više.Iako imam plextora koji ide do 52x,puno traxdatinih medija propada iako kao piše da su 52x.Koristim one bijele sony cd medije i nijedan mi nije propo na 40,a 52 nisam ni isprobo.Audio ne pečem jer imam mp3 player,tako da nema smisla trošit bezveze.Prije sam peko na 16x.
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2005 u 22:39
Originalno postovano od strane žile žile piše:

Ja fino samo stavim na maximum u neri i prža sama odredi koliko dvd može podnjet..

iskreno ne bih volio dobit cd koji si ti sprzio.... za koju godinu ti bi cd-ovi mogli posluzit samo kao podmetac za case....
ja cd-ove przim u neru ili ako sam na linuxu onda koristim k3b i nikada jos niti sebi ni drugima nisam nijedan cd snimio brzinom vecom od 8x.  doma imam neke cd-ove koje sam snimao prije vise od 5 godina i rade mi   kao i onog dana kada sam ih snimio....
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
Zekonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zekonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2005 u 23:16
da se može cd-e pržit na 102 x  ja bi ga na 102, a dvd na 202, da se može naravno... 
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2005 u 19:09

Originalno postovano od strane duke_of_earl duke_of_earl piše:

iskreno ne bih volio dobit cd koji si ti sprzio.... za koju godinu ti bi cd-ovi mogli posluzit samo kao podmetac za case....
ja cd-ove przim u neru ili ako sam na linuxu onda koristim k3b i nikada jos niti sebi ni drugima nisam nijedan cd snimio brzinom vecom od 8x.  doma imam neke cd-ove koje sam snimao prije vise od 5 godina i rade mi   kao i onog dana kada sam ih snimio....

8x uopće ne dolazi u obzir.To su hrpa gluposti da će cd od 40x propast prije nego cd od 8x.Ovisi o kvaliteti medija i pržilice.Da je kvaliteta zapisa minorno manja stoji.Ovisno o onom na čem misliš pokretat taj medij (HiFi,PS,PS2) tako ćeš kalibrirat brzinu. Mene uopće ne interesira šta će s cdom bit za 5 godina jer ono što je staro 5 godina mi je isto tako i nebitno.

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2005 u 19:23

ja imam CD iz 1997. koji je bukvalno služio kao podmetač za šalice  svi su ga u razredu nosili kući i tumbali ga po torbama... uglavom sav je izgreban i na njemu je 20 igara... radi kao podmazan... nedavno ga pronađoh kad sam čistio sobu... radi i na čitaču starom 2 godine

znači ako pazite CD i držite ga podalje od prašine sunca i ne stružete ga... nakon uotrebe vratite ga u kutiju... bez obzira na brzinu i kvalitete medija (ovdje ne ubrajam no name CDove) može vam doživotno služiti

ps. imam CD jedne sarajevske grupe iz 1991. godine...  prošao je tumbanje god cigana na pijaci i danas radi ko podmazan... a kupljen je 1998.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.