| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sarkar Raj (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sarkar Raj (2008)Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2014 u 18:14 |
|
Sarkar Raj (2008) ![]() IMDb Režija: Ram Gopal Varma Scenarij: Prashant Pandey Žanr: Akcija, Krimi, Drama, Triler Jezik: Hindi Država: Indija Trajanje: 125 min Amitabh Bachchan ... Subhash 'Sarkar' Nagare Abhishek Bachchan ... Shankar Nagre Aishwarya Rai Bachchan ... Anita Rajan Ravi Kale ... Chandar Govind Namdeo ... Hassan Qazi Victor Banerjee ... Mike Rajan Dilip Prabhavalkar ... Rao Saab Rajesh Shringarpore ... Sanjay Somji Supriya Pathak ... Pushpa Tanisha ... Avantika Upendra Limaye ... Kantilal Vora Kada Anita Rajan, generalni direktor internacionalne kompanije "Šepard Elektrane", iznese predlog da se skupa elektrana gradi u ruralnom delu Indije (Maharashtra) nalazi podršku u istaknutom političaru iz te oblasti, koji je uvideo prednosti koje elektrana može da donese njegovom kraju. Pošto uspeva da ubedi vladu oblasti pokušava da taj plan približi narodu i eventualno pridobije njihovu podršku, ali stvari ne izgledaju ni malo jednostavno. Plan postaje minsko polje i protivnici koriste situaciju da sruše vladu i da diskredituju političara. Prevod je uradio: TBero TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2015 u 15:42 |
|
Predobar! Tužniji je od prethodnog dela...
Lična ocena 10+ ![]() Ažurirao NikolaJe - 04.Prosinac/Dec.2015 u 07:10 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |