| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
De Marathon (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: De Marathon (2012)Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2014 u 23:29 |
|
De Marathon (2012) ![]() Žanr: Komedija, Drama, Sport Trajanje: 107 min Država: Holandija Jezik: Holandski Režija: Diederick Koopal Scenario: Gerard Meuldijk, Martin van Waardenberg Uloge: Stefan de Walle ... Gerard Martin van Waardenberg ... Leo Marcel Hensema ... Nico Frank Lammers ... Kees Mimoun Oaïssa ... Youssoef Mali auto-servis u starom delu Amsterdama je pred bankrotom zbog neplaćenog poreza u iznosu od 40.000 eura. Radnu snagu čine Leo, Nico, Kees i vlasnik Gerad - grupa debelih gubitnika koji najverovatnije ne bi uspeli da pronađu drugi posao. Shvatajući to, skovali su ludi plan kako da spasu servis: da bi dobili potreban novac, trčaće i stići na cilj poznatog maratona u Roterdamu pod strogim ugovorom o sponzorstvu. Uprkos svemu, pronalaze sponzora koji je spreman da se isprsi za taj novac, ali postoji kvaka: na cilj moraju da stignu sva četvorica ili će Gerarad da izgubi garažu. Sa samo šest meseci do maratona, četvorka nevoljno počinje da trenira - za maraton od 42 km, a oni su lenštine i van forme, a trener im je bivši maratonac - invalid. Prevod uradio Gaca62 Ažurirao bojan969 - 01.Kolovoz/Aug.2014 u 21:21 |
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2014 u 13:12 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2014 u 22:23 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |