| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
For All Mankind (1989) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: For All Mankind (1989)Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2014 u 02:41 |
|
For All Mankind (1989) ![]() IMDb Režija: Al Reinert Žanr: Dokumentarni, Istorijski Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 80 min Jim Lovell ... Narrator - Apollo 8, Apollo 13 (voice) (as James A. Lovell Jr.) Russell Schweickart ... Narrator - Apollo 9 (voice) (as Russell L. Schweickart) Eugene Cernan ... Narrator - Apollo 10, Apollo 17 (voice) (as Eugene A. Cernan) Michael Collins ... Narrator - Apollo 11 (voice) Charles Conrad ... Narrator - Apollo 12 (voice) (as Charles P. Conrad Jr.) Richard Gordon ... Narrator - Apollo 12 (voice) (as Richard F. Gordon Jr.) Alan Bean ... Narrator - Apollo 12 (voice) (as Alan L. Bean) Jack Swigert ... Narrator - Apollo 13 (voice) (as John L. Swigert Jr.) Stuart Roosa ... Narrator - Apollo 14 (voice) (as Stuart A. Roosa) James Irwin ... Narrator - Apollo 15 (voice) (as James B. Irwin) Kenneth Mattingly ... Narrator - Apollo 16 (voice) (as T. Kenneth Mattingly II) Charles Duke ... Narrator - Apollo 16 (voice) (as Charles M. Duke Jr.) Dokumentarni film 'For All Mankind' djelo je bivšeg astronauta Ala Reinerta. U julu 1969, svemirska utrka je završila kada je Apollo 11 ispunio obećanje predsjednika Kennedyja o slijetanju čovjeka na Mjesec i njihovo sigurno vraćanje na zemlju. Režiser se u filmu umjesto na vijesti i činjenica fokusira na ljudske aspekte svemirskih letova. Kroz priče 24 astronauta koji su putovali na mjesec i autentičnih NASA-inih snimaka, Al Reinert dao nam je ovim dokumentarcem i presjek američkog svemirskog programa. NAGRADE: 1990 - Academy Awards, USA 1990 Al Reinert, nominacija nagrade Oscar za najbolji dokumentarni film 1989 - International Documentary Association Al Reinert, dobitnik nagrade za najbolji dokumentarni film 1989 - Sundance Film Festival 1989 Al Reinert, dobitnik nagrade publike i Velikog žirija za najbolji dokumentarni film Prevod je uradio: sys49152 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |