| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
1991: The Year Punk Broke (1992) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 1991: The Year Punk Broke (1992)Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2014 u 23:19 |
|
1991: The Year Punk Broke (1992) ![]() IMDb Režija: David Markey Žanr: Dokumentarni, Istorijski, Muzički Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 99 min Sonic Youth ... Themselves Kim Gordon ... Herself - Sonic Youth Lee Ranaldo ... Himself - Sonic Youth Steve Shelley ... Himself - Sonic Youth Thurston Moore ... Himself - Sonic Youth Nirvana ... Themselves Kurt Cobain ... Himself - Nirvana David Grohl ... Himself - Nirvana Krist Novoselic ... Himself - Nirvana Dinosaur Jr. ... Themselves Mike Johnson ... Himself - Dinosaur Jr. J. Mascis ... Himself - Dinosaur Jr. Murph ... Himself - Dinosaur Jr. Babes In Toyland ... Themselves Lori Barbero ... Herself - Babes in Toyland Dokumentarac '1991: The Year Punk Broke', objedinjuje životnu priču i iskustvo članova Sonic Youth tijekom njihove festivalske evropske turneje davne 1991 godine, snimljenog pod režiserskom palicom Dave Markeya. U filmu su dokumentirani njihovi nastupi kojima predvode cijelu generaciju bendova koji tek zauzimaju svoje mjesto pod suncem i mjenjaju smjer glazbe. Snimka je u potpunosti obnovljena i remasterirana pod nadzorom benda. Uz sirove i energične izvedbe 'Dirty Boots,' 'Teenage Riot,' 'Kool Thing' i “Schizophrenia”, donosi i jedinstven pogled na život iza scene. Prevod je uradio: veljko13 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |