| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Starred Up (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Starred Up (2013)Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2014 u 22:58 |
|
Starred Up (2013) ![]() IMDb Režija: David Mackenzie Scenarij: Jonathan Asser Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 106 min Jack O'Connell ... Eric Rupert Friend ... Oliver Ben Mendelsohn ... Neville Sam Spruell ... Governor Hayes David Ajala ... Tyrone Sian Breckin ... Governor Cardew Peter Ferdinando ... Spencer Matt Faris ... Officer Eronowitz Anthony Welsh ... Hassan David Avery ... Ashley Devetnaestogodišnji Eric je ekstremno nasilan i zato je prebačen iz popravnog doma u pravi zatvor. U zatvoru se suočava sa ostalim zatvorenicima i zatvorskim čuvarima, također dolazi u sukob sa svojim ocem Nevom koji je proveo puno godina po zatvorima. Kroz terapiju sa doktorom Oliverom i putem radnih aktivnosti Eric uči kako kanalizirati svojh bijes i otkriva novi način kako opstati u surovom svijetu, nesvjestan dapostoje snage koje ga mogu uništiti. Prevod je najavio: Calavera |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Calavera
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Rubacava Status: Offline Points: 179 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2014 u 21:01 |
|
Ocekujte prevod u sredu-cetvrtak.
|
|
|
never knows best
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2014 u 21:33 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |