Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - titl - coyote ugly - ali u .srt formatu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

titl - coyote ugly - ali u .srt formatu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darko_kr View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darko_kr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: titl - coyote ugly - ali u .srt formatu
    Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 00:54

pozdrav svima

da li neko od vas ima titl - coyote ugly - ali u .srt formatu (a ne .sub)

ako ima molio bih vas da mi posaljete na e-mail

unaprijed hvala

darko_kr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darko_kr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 00:55

moj e-mail je

darko_20_12_2004@yahoo.com

Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 01:07
Skini ovaj program i convertaj .sub titlove u .srt titlove.
SUB2SRT
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 10:04
Ili u subtitle workshop-u
Vladika
Na vrh
darko_kr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darko_kr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 12:53

Originalno postovano od strane Trigy Trigy piše:

Skini ovaj program i convertaj .sub titlove u .srt titlove.
SUB2SRT

e hvala ti ovo je jos bolje

mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 13:18
eto svi ti pomogli, ima dobri ljudi jos na ovome svijetu
Na vrh
darko_kr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darko_kr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 13:23

Originalno postovano od strane mad_smile mad_smile piše:

eto svi ti pomogli, ima dobri ljudi jos na ovome svijetu

ovo il ne radi il sam ja smotan

moram da probam i ovaj subtitle workshop

Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 13:38
Radi samo je malo komliciranije, probaj subtitle workshop, on ti je jednostavan...
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
darko_kr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darko_kr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 22:35

Originalno postovano od strane Trigy Trigy piše:

Radi samo je malo komliciranije, probaj subtitle workshop, on ti je jednostavan...

uspjelo je u workshop-u al sad kasni

sta sad da radim

Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 22:55
Isto ga mozes podesit u workshopu....ili ako gledas film u bsplayeru, onda samo stisni ctrl - ili ctrl + dok ti ne bude ustimano.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 23:29
Prvo što moraš napravit prije pretvaranja u srt u S.Workshopu je namjestiti ulazni frame rate prema filmu kojeg možeš saznati u npr Bsplayeru (možeš ga očitati u kontroleru).
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 23:47
a da jednostavno u tools>folder options>view iskljucis hide extensions for known file types i nastavak iza tocke na imenu titla promjenis u str.
kick-ass
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 02:20
Originalno postovano od strane oko-2 oko-2 piše:

a da jednostavno u tools>folder options>view iskljucis hide extensions for known file types i nastavak iza tocke na imenu titla promjenis u str.

Ne funkcioira to tako, to ti je isto kao da .mpg ides pretvorit u .rm na taj nacin...
Na vrh
darko_kr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darko_kr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 23:04

ne znam

nastimam ja to u bs playeru al neznam dal ce tako da ostane

jel ima to neko sredjeno pa da mi posalje

Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,237 sekundi.