| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tracks (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tracks (2013)Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2014 u 23:27 |
|
Tracks (2013) ![]() IMDb Režija: John Curran Scenarij: Marion Nelson, prema romanu Robyna Davidsona Žanr: Avantura, Biografija, Drama Jezik: Engleski, Abordžinski Država: Australija Trajanje: 112 min Mia Wasikowska ... Robyn Davidson Adam Driver ... Rick Smolan Emma Booth ... Marg Jessica Tovey ... Jenny Melanie Zanetti ... Annie Rainer Bock ... Kurt Posel Robert Coleby ... Pop Lily Pearl ... Robyn Davidson (young) Bryan Probets ... Geoff Tim Rogers ... Glendle Robyn napusti svoj miran život u gradu i ode na put dug više od 3000 kilometara po australskoj pustinji u pratnji svog psa i nekoliko nepredvidljivih deva. Iako joj svi govore da neće uspijeti, Robyn uspješno napreduje kroz to čudljivo područje. Na putu upozna fotografa National Geographica Ricka Smolana, koji fotografira njezino putovanje te tako postaje njen suputnik u brojnim situacijama. Prevod je uradio: intoxic TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2020 u 13:24 |
|
Sasvim dobar film o avanturi radi avanture, odnosno o potrebi za usamljenošću i asketizmu. Mogap je, ipak, biti nešto kraći, jer se malo odužilo to putovanje kroz pustinju bez nekih posebno interesantnih događaja. Fenomenalna kamera i fotografija i odlična muzika, krase ovaj film. Interesantno je da glavna glumica Mia Wasikowska i glumac Adam Driver, baš puno liče na stvarne likove iz tog perioda (1977.) Robyn Davidson i Rick Smolan.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2022 u 13:25 |
|
Dobar film
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |