| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
...Aur Pyaar Ho Gaya (1997) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: ...Aur Pyaar Ho Gaya (1997)Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2014 u 23:13 |
|
...Aur Pyaar Ho Gaya (1997) ![]() IMDb Režija: Rahul Rawail Scenarij: Honey Irani, Rumi Jaffery Žanr: Obiteljski, Muzički, Romansa, Komedija, Drama Jezik: Hindi Država: Indija Trajanje: 147 min Bobby Deol ... Bobby Oberoi Aishwarya Rai Bachchan ... Ashi Kapoor Shammi Kapoor ... Grandpa Kapoor Anupam Kher ... Kailashnath Kapoor Shammi ... Grandma Kapoor Beena Banerjee ... Gayetri Oberoi Priya Tendulkar ... Mrs. Malhotra Avtar Gill Aashif Sheikh Romantična priča o bogatoj indiskoj porodici koja shodno kulturi i tradiciji želi da uda svoju naslednicu u porodicu koju poznaju i koja je dostojna njihove. Tvrdoglava mlada odlazi da "proveri" svog budućeg i zabunom se zaljubljuje u drugog. Porodica prihvata tu situaciju, ali nastaju komplikacije sa zakonom i sticajem okolnosti budući prijatelji će se naći na sučeljenim stranama. Prevod je uradio: TBero TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |