| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Khatta Meetha (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Khatta Meetha (2010)Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2014 u 22:48 |
|
Khatta Meetha (2010) ![]() IMDb Režija: Priyadarshan Scenarij: Priyadarshan Žanr: Komedija, Krimi, Drama Jezik: Hindi Država: Indija Trajanje: 158 min Akshay Kumar ... Sachin R. Tichkule Rajpal Yadav ... Rangeela Johnny Lever ... 'Award' Anushuman Aruna Irani ... Sheetal R. Tichkule Trisha Krishnan ... Gehna Ganpule Asrani ... Karodimal Kulbhushan Kharbanda ... Ramakant Tichkule Kainaat Arora ... Dancer / Singer Tinnu Anand ... Vishwas Rao Urvashi Sharma ... Anjali R. Tichkule / Anjali Sanjay Rana Sitni izvođač putarskih radova se suočava sa problemima kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Nedovoljno bogat da bi podmitio zvaničnike osuđen je da samo mašta o svom profesionalnom napretku. Pored toga, porodica se suočava sa velikim problemom vezanim za pad mosta i pogibiju velikog broja ljudi. Kompanija za koju izvodi radove odlučuje da mu obustavi plaćanja, a novi činovnik je ni manje ni više žena koju je on koju godinu pre iskoristio i osramotio. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |