| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Very Good Girls (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Very Good Girls (2013)Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2014 u 15:26 |
|
Very Good Girls (2013)
http://www.imdb.com/title/tt1931602/ Žanr: Drama Režija: Naomi Foner Scenarist: Naomi Foner Država: USA Jezik: English Glavne Uloge: Elizabeth Olsen, Dakota Fanning, Clark Gregg, Kiernan Shipka, Demi Moore, Peter Sarsgaard, Richard Dreyfuss, Boyd Holbrook O Filmu i Radnja: Što kada se dvije prijateljice zaljube u istog dečka? Elizabeth Olsen, Dakota Fanning, Boyd Holbrook, Demi Moore i Richard Dreyfuss u drami o krhkosti ljudskih odnosa. Film je zanimljiv zbog nekoliko razloga. Prvenstveno, "Very Good Girls" je režiserski debi Naomi Foner, inače majke poznatih glumaca Maggie i Jakea Gyllenhaala, a u njemu se pojavljuje i Demi Moore kao jedna od glavnih uloga. Tu su i Elizabeth Olsen (Gerry) i Dakota Fanning (Lilly) kao najbolje prijateljice čiji će se odnos po prvi puta naći na kušnji nakon što im se svidi isti dečko. Ljeto nakon završetka srednje škole prijelomno je za mnoge, pa tako i bitna okosnica radnje ove drame s elementima romantike, a hoće li naizgled banalan koncept radnje rezultirati kvalitetnim filmom, saznat ćemo kada film krene u distribuciju. Još jedna zanimljivost filma jest da je fikcionalni odabranik dvaju djevojaka zapravo zaručnik Elisabeth Olsen u stvarnom životu. Trailer: Ažurirao marko99119 - 28.Lipanj/Jun.2014 u 15:31 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2014 u 13:45 |
|
Prevod je najavio drdamjan ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2014 u 18:05 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |