| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Dark Avenger Aka The Warriors (1955) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Dark Avenger Aka The Warriors (1955)Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2014 u 00:12 |
|
The Dark Avenger (1955) ![]() Žanr: Avantura, Drama, Istorija Trajanje: 85 min Država: Engleska Jezik: Engleski Režija: Henry Levin Scenario: Daniel B. Ullman Uloge: Errol Flynn ... princ Edward Joanne Dru ... Lady Joan Holland Peter Finch ... Comte De Ville Yvonne Furneaux ... Marie Patrick Holt ... Sir Ellys Michael Hordern ... kralj Edward Stogodišnji rat Engleske i Francuske završava primirjem i engleskom okupacijom francuske pokrajine Akvitanija. Pobunjeni francuski vitezovi se zaklinju da će nastaviti rat i zbaciti princa Edwarda od Wallesa, vladara Akvitanje. Princ Edward predvodi englesku vojsku u francusku provinciju Akvitaniju kako bi zaštitio njene stanovnike od pustošenja Francuza. Nakon što su poraženi u bici, Francuzi koju plan da ubiju princa. Ne uspevaju u tome, ali zato kidnapuju Lady Joan Holland. Naravno, princ Edward kreće u pomoć i pri tom koristi razne maske kako bi spasio svoju ljubav, a sve rezultira velikom finalnom bitkom između njegovih ljudi i Francuza... Prevod uradio Gaca62 Ažurirao bojan969 - 02.Srpanj/Jul.2014 u 19:11 |
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3367 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2014 u 04:45 |
![]() |
|
Black_Ninja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2014 u 08:47 |
|
Bravo legendo!!!Hvala za ovaj titl!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2014 u 21:40 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |