Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Star Trek ENTERPRISE
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Star Trek ENTERPRISE

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Koje su epizode Enterprise bolje?
Izbor Glasova Statistika ankete
9 [60,00%]
6 [40,00%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
Trigy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Star Trek ENTERPRISE
    Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2005 u 17:17
Evo zanima me sad kad je skoro gotovo prikazivanje trece sezone Enterprise na HRT-u, sta mislite da li je bolji novi ili stari Enterprise.

Ažurirao Trigy
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
_Cox View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj _Cox Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2005 u 20:27
Tribalo je pitanje bit, The Original Series ili Enterprise.
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2005 u 20:35
a i ovako se kuzi
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 01:24
novi je bolji, ali ipak najbolji star trek je sa picardom
kick-ass
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 03:56
O Picardu ne zelim ni komentirat :))ON JE ZAKON
Najsmjesnije kad kaze:"Make it so Number One"
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 10:01
Menije najbolji kad kaže engeage i onak prstom napravi kao naprijed
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2005 u 01:02
ma DATA je lud, on mi je najbolji lik u Star Trek-u
kick-ass
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2005 u 05:29
Sad sam bas gledao 7 epizoda enterprise....kako je vulkanka sexy, skinula se gola!!!!!
SHE IS HOT!!!!!!!!
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2005 u 12:51

jeste pročitali onaj tekst na iskonu.... o star treku i pedofilima

link:  http://www.iskon.hr/webcafe/page/2005/08/19/0026006.html

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 23:07

Originalno postovano od strane Trigy Trigy piše:

Sad sam bas gledao 7 epizoda enterprise....kako je vulkanka sexy, skinula se gola!!!!!
SHE IS HOT!!!!!!!!

Ajd to me fakat zanima. Jel mi možeš saznati u kojoj sezoni i kojoj epizodi je to bilo?

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 23:29
Sad ova treca sezona ovo sta se reprizirala u nedjelju na ponedjeljak...evo ti review te epizode!

/Harbinger/      (1 point)

Revelation time, baby! We have bullsh*tted the audience long enough, now we drop the bomb, now we hit them in the face with shocking news: Judgement Episode! Out of nowhere the arc goes into full swing on all fronts. The spheres transform the Expanse into a trans-dimensional realm. /Wham!/ And if they do, we will all be dead. /Wham!/ And there is a sphere builder alien guy in a medical pod, who ? once revived ? tries to explode the Enterprise into smithereens. /Wham!/ Trip is giving neuro-pressure to Amanda Cole. /WHAM!/

In this episode, they really pulled out all the stops. And the result is one big mess. The story about Reed and Hayes was annoying, to say the least. What the hell are these two doing? Out of nowhere there is a massive problem that only alpha males can comprehend, and as every alpha male in the Alpha Quadrant knows, there is only one way to solve it: a fist fight. There just is no other way! And apparently that won't change in the near future. Even Commander Riker and his father had similar problems, only they used sticks to beat each other up.

What else? Well, there is this mysterious alien guy thing going on.
Looking back at the episode, that was actually pretty significant. Not that the episode made any efforts to underline the significance.
Instead, we got the producer's best impression of Enterprise 90210 and witnessed T'Pol's jealousy fit. I have to admit: The scene which lead to her sexual encounter with Trip was better than I had expected. The dialogue was snappy, definitely. But all in all the whole affair seemed rather empty to me. Trip and T'Pol had already spent more than /two years/ together, for crying out loud; shouldn't there be a minimum of trust between them? Shouldn't it be possible for them to handle the aftermath in a way that resembles anything grown-ups would do? Like, /talk/?

But no, we get T'Pol in full passive-aggressive denial mode (which she will keep up for the next few episodes). Especially with the knowledge that she was a drug addict at the time, the whole incident leaves the bad taste of manipulative and dishonest behavior in my mouth. That's not how I wanted their »first time« to be. I certainly didn't want it to becaused by a jealousy fit, of all things. I had wished, they would dealwith their /mutually assured/ attraction a bit more maturely. Well,whatever.

To ti je ta epizoda.

Ažurirao Trigy
Na vrh
vlado View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vlado Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2005 u 11:45

mene su oduševile  Star Trek -Enterprise serije još kad sam ih prije koju godinu vidio na televiziji (samo prvu sezonu) a onda uz vječnu zahvalnost od frenda (iz malo čudnih izvora ) dobio drugu i treću sezonu nitko nije bio sretniji od mene i tih 2 tjedna koliko sam ih gledao nisam bio svjestan događaja oko sebe (ni sad se ne sječam šta sam radio to razdoblje svog života osim gledanja serija)

Enterprise mi je najbolji dio do sada jer je radnja ipak malo bliža našem vremenskom razdoblju , čak i hranu sami kuhaju iako se ne sjećam da sam vidio kuhara

tip ima PSA na brodu i voli igrati VATERPOL šta može biti normalnije od toga

potraga za oružjem je pravi davež (odiseja veća od prave Odiseje )koja je skoro i donijeka kraj snimanja ali sad u 4 sezoni napokon su se vratili starom dobrom  istraživanju

Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2005 u 14:30

Ažurirao euforia
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.