| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Devil's Knot (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Devil's Knot (2013)Objavljeno: 28.Svibanj/May.2014 u 18:41 |
|
Devil's Knot (2013) ![]() Žanr: Krimi, Drama, Biografski Trajanje: 114 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Atom Egoyan Scenario: Paul Harris Boardman, Scott Derrickson Uloge: Dane DeHaan ... Chris Morgan Reese Witherspoon ... Pam Hobbs Colin Firth ... Ron Lax Mireille Enos ... Vicki Hutcheson Kevin Durand ... John Mark Byers Elias Koteas ... Jerry Driver Dobitnici Oscara Reese Witherspoon i Colin Firth po prvi puta zajedno u napetom trileru snimljenom prema istinitom događaju! Nakon što je troje malene djece divljački ubijeno, troje teenagera nađu se pred optužbom da su ih žrtvovali tokom sotonističkog rituala. Ubrzo postaje jasno kako su adolescenti nevini, no jednako jeziva ostaje činjenica da će se počinitelj ovog strašnog zločina izvući nekažnjen… izvor: mojtv Ažurirao kadetoni - 09.Sijecanj/Jan.2021 u 14:32 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2014 u 14:21 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2021 u 14:25 |
|
https://en.wikipedia.org/wiki/Devil%27s_Knot_(film)
https://en.wikipedia.org/wiki/West_Memphis_Three
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |