| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Filly Brown (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Filly Brown (2012)Objavljeno: 15.Svibanj/May.2014 u 09:17 |
|
Filly Brown (2012) ![]() IMDb Režija: Youssef Delara, Michael D. Olmos Scenarij: Youssef Delara Žanr: Drama, Muzički Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 80 min Gina Rodriguez ... Majo Tonorio Khool-Aid Rios ... Khool-Aid Jenni Rivera ... Maria Tonorio Lou Diamond Phillips ... Jose Tonorio Lala Romero ... Lala Jorge Diaz ... Eddie Vargas Edward James Olmos ... Leandro Emilio Rivera ... Mani Noel Gugliemi ... Big Cee Maria je gruba djevojka, pjesnikinja sa ulica Los Anglesa koja nakon što upozna nadarenog didžeja snimi svoj prvi demo pod patronatom sitnog prevaranta kojeg više zanimaju Marijini ženski atributi nego njena poezija. Uskoro Marija postaje zanimljiva velikim menadžerima i počne dobivati ponude za ugovor. Nadajući se da će joj ugovor omogućiti izdržavanje obitelji, Maria se mora suočiti i sa nekim teškim životnim izborima. Prevod je uradila: Vila Ravijojla TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |