| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wake of the Red Witch (1948) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wake of the Red Witch (1948)Objavljeno: 15.Svibanj/May.2014 u 08:46 |
|
Wake of the Red Witch (1948) ![]() IMDb Režija: Edward Ludwig Scenarij: Kenneth Gamet Žanr: Akcija, Avantura Jezik:Engleski Država: USA Trajanje: 106 min John Wayne ... Capt. Ralls Gail Russell ... Angelique Desaix Gig Young ... Samuel 'Sam' Rosen Adele Mara ... Teleia Van Schreeven Luther Adler ... Mayrant Ruysdaal Sidneye Eduard Franz ... Harmenszoon Van Schreeven Grant Withers ... Capt. Wilde Youngeur Henry Daniell ... Jacques Desaix Paul Fix ... Antonio 'Ripper' Arrezo Dennis Hoey ... Capt. Munsey Jeff Corey ... Mr. Loring Erskine Sanford ... Dr. van Arken Film je snimljen prema istoimenom romanu iz 1946 g. pisca Garlanda Roarka Priča o smrtonosnom suparništvu između dvoje muškaraca, kapetana broda Rallsa i nizozemskog brodskog magnata Mayranta Ruysdaal Sidneya zbog Rallsove davno izgubljene ljubavi Angelique. Prevod je uradio: geronimo45 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |