| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Till Det Som Är Vackert Aka Pure (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Till Det Som Är Vackert Aka Pure (2009)Objavljeno: 05.Svibanj/May.2014 u 20:04 |
|
Till Det Som Är Vackert (2009) * Pure * ![]() IMDb Režija: Lisa Langseth Scenarij: Lisa Langseth Žanr: Drama Jezik: Švedski Država: Švedska Trajanje: 97 min Alicia Vikander ... Katarina Samuel Fröler ... Adam Josephine Bauer ... Birgitta, mamman Martin Wallström ... Mattias Helén Söderqvist Henriksson ... Personalchefen Kim Lantz ... Vaktmästaren Frederik Nilsson ... Henrik Elisabeth Göransson ... Agneta, socialsekreteraren Ylva Gallon ... Sjuksköterskan Anna Aström ... Cicci Magnus Lindberg ... Nille Katarina je samozatajna i tvrdoglava djevojka koja živi u neuglednom kvartu na rubu grada. Iako se čini da je njen životni put već zacrtan, ona želi nešto drugačije, ljepše, čistije. Kada na YouTubu naleti na Mozartov Requiem u njen život uđe tračak nade. Slučajno dobije posao na recepciji u gradskoj koncertnoj dvorani i uskoro se za nju počinje interesirati kućni dirigent. Prvijenac švedske režiserke Lise Langseth oštra je kritika kulturnog, društvenog i spolnog elitizma. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |