| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
No Escape Aka Escape From Absolom (1994) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: No Escape Aka Escape From Absolom (1994)Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2014 u 13:31 |
|
No Escape (1994) ![]() Žanr: Akcija,Drama, SF Trajanje: 118 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Martin Campbell Scenario: Michael Gaylin po romanu Richarda Herleya Uloge: Ray Liotta ... Capt. J.T. Robbins Lance Henriksen ... Otac Stuart Wilson ... Walter Marek Kevin Dillon ... Casey Kevin J. O'Connor ... Stephano Nemilosrdni zatvorski upravitelj osmislio je 2022. krajnje rješenje za najproblematičnije i najnasilnije zatvorenike - Absalom je tajni otok, na kojem su zatvorenici prepušteni sami sebi, a jedini način bijega upravo je smrt. Nakon što je optužen za ubojstvo nadređenog časnika, kapetan marinaca John Robbins ostavljen je na zloglasnom otoku, gdje otkriva civilizaciju podijeljenu u dvije frakcije: divljačke Autsajdere, koje predvodi ogorčeni Marek, i mirne koloniste na čelu s mudrim diktatorom Ocem. Našavši se u središtu njihova sukoba, Robbins ipak razmišlja isključivo o bijegu s otoka. izvor: mojtv Ažurirao bojan969 - 14.Listopad/Oct.2022 u 21:50 |
|
![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2022 u 18:42 |
|
Pojma nemam kako mi je ovo promaklo, da nije svježeg remastera ne bih znao da postoji. Za tričavih 20 milijuna snimilo se nešto što na ekranu izgleda puno bolje nego što bismo očekivali. Glumci su napravili odličan posao, nije im bilo jako teško jer u dijalozima nema zaglupljivanja. Ima zeru klišea doduše, al ajd, barem niko nikome ne govori "ja sam tvoj otac". Opis vidite gore, ali treba napomenuti da se radi o isključivo muškom zatvoru tako da nećete vidjeti nijednu sisu u filmu. Zahvaljujući
tome nije se tratilo vrijeme na bespotrebne romantike, seks scene ili
političku korektnost što bi samo ukvarilo film. Međutim
život na otoku i likovi nisu detaljno razrađeni što je prava šteta, ali
to valja oprostiti jer film ionako traje 2 sata. A nije dosadan. Zabavna distopija što bi bilo kad bi bilo i naravno da bi se ljudi podijelili jer uvijek postoje narcisi i sociopati. Gledati čim prije da i vama ne promakne. Nije za ljubitelje "po istinitom događaju".
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |