| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zulu (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Zulu (2013)Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2014 u 16:41 |
![]() Žanr: Krimi, Drama, Triler Trajanje: 110 min Zemlja: Francuska, Južna Afrika Režija: Jérôme Salle Scenario: Caryl Ferey, Julien Rappeneau, Jérôme Salle Glavne uloge: Orlando Bloom ... Brian Epkeen Forest Whitaker ... Ali Sokhela Tanya van Graan ... Tara Natasha Loring ... Marjorie Sven Ruygrok ... David Epkeen Adrian Galley ... Nils Botha Opis: Kao dete, Ali je jedva izbegao smrt od ruku Inkate, militantne političke partije koja je ratovala protiv Nacionalnog kongresa Nelsona Mandele. On i njegova majka jedini su preživeli pokolj. Danas je Ali šef odeljenja za ubistva u policiji Kejptauna, glavnog grada Južne Afrike. Među njegovim podređenima je i Brajan Epkin, beli policajac čija porodica je svojevremeno učestvovala u uspostavljanju aparthejda. Brajan se ipak dobro slaže sa Alijem. Zajedno se bore protiv kriminala u siromašnim krajevima zemlje, u kojima vladaju ulične bande. Posao im postaje još teži kad budu pronađeni leševi dve mlade žene... izvor: filmopis.com |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2014 u 15:01 |
|
Prevod je najavio mahoni ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |