Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Joe (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Joe (2013)

Joe

Joe (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

DŽO

Godina:

2013

Žanr:

drama

Trajanje:

117 min

Režija:

David Gordon Green

Scenarij:

Larry Brown
, Gary Hawkins

Glavne uloge:

Nicolas Cage
  >  Joe
Brenda Isaacs Booth
  >  Mother (as Brenda Isaacs-Booth)
Heather Kafka
  >  Lacy
Sue Rock
  >  Merle
Ronnie Gene Blevins
  >  Willie-Russell
Adriene Mishler
  >  Connie
Aaron Spivey-Sorrells
  >  Sammy
Tye Sheridan
  >  Gary
Anna Niemtschk
  >  Dorothy
Elbert Hill III
  >  Shorty (as Elbert Evan Hill III)
Gary Poulter
  >  Wade a.k.a. G-Daawg
Brian Mays
  >  Junior (as Brian D. Mays)
Aj Wilson McPhaul
  >  Earl (as A.J. Wilson McPhaul)
Roderick L. Polk
  >  Roscoe
Milton Fountain
  >  Milton

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Joe (2013)
    Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2014 u 15:46
Joe (2013)

Žanr: Drama
Trajanje: 117 min
Država: Amerika
Jezik: Engleski

Režija: David Gordon Green
Scenario: Gary Hawkins po romanu Larry Browna

Uloge:

Nicolas Cage ... Joe
Tye Sheridan ... Gary
Gary Poulter ... Wade a.k.a. G-Daawg
Ronnie Gene Blevins ... Willie-Russell
Adriene Mishler ... Connie

Bivši robijaš upoznaje 15-ogodišnjeg dečaka i suočen je sa izborom iskupljenja ili propasti.

Mešavina prijateljstva, nasilja i iskupljenja izbija na savremenom američkom jugu
u ovoj filmskoj adaptaciji romana Larry Browna.
Gary Jones je 15-ogodišnjak čiji je život bio težak uz oca alkoholičara koji je tukao njega i majku.
Zbog toga se sele u malo mesto u Teksasu.
Dečak traži posao i nalazi ga u radnji Joe Ransoma, bišeg robijaša, koji živi život punim plućima,
a "ovisnik" je o pivu i lepim ženama i pokušava da se odupre svom instiktu za nevolju.
Gary u Joeu pronalazi žestokog zaštitnika nežnog srca. 

Prevod uradio
mita53

Ažurirao bojan969 - 13.Travanj/Apr.2014 u 20:22
Na vrh
new1 View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj new1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2014 u 14:27
Ne sjećam se kad sam pogledao dobar film s N.C. Evo opet sad, čovjeku se očito ne glumi i tu je samo radi dnevnice, ne zaboravljajući pri tom na "mačoizme". Doista već je vrijeme cijepiti se od bolesti zvane NC-glumataranje.
Bez da vam pokvarim "zadovoljstvo" gledanja par crtica:
svi mi "znamo" kamo ide Amerika, i to je film pokušao i pokazati. Da naravno, mahanje USA zastavom može proći i kroz buntovnika bez razloga, tako jadno kopiranog, no ipak čovječnog nad svim drugim čovjecima nadčovječniji. On je spreman (Texas USA, osoba) do kraja se žrtvovati za slobodu (neće ženu,djecu, zakone), pravdu (koju on kroji kad se ukaže potreba... ovo zadnje obrišite, treba pisati: prilika, zaštitu slabijih (ok bez mog sufliranja al' znate na što mislim) itd. U biti tip kojeg bi svaka majka poželjela za zeta svojoj susjedi. Njemu rasne razlike ne pretstavljaju problem pa zapošljava samo crnce... hmmm, da onda upadne taj bijeli klinjo i sve rasturi. Što je tu poanta nisam uspio proniknuti, al čim ponovo odgledam film... a to će biti... već sam ga pobrisao iz PCeja, dakle nikad, i eto. Što sam smio reć rekao sam, tko pogleda kajat će se tko ne pogleda neće se kajati (citat iz Alan Forda)
Treba istaknuti izvrstan rad onog kamioneta, te lavež psa koji je odista realan. Tko bi rekao da kučka može tako muški lajati?
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2014 u 00:53
Svako ima svoje meni je film sasvim ok...ja kažem o ukusima se ne raspravlja...
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2023 u 16:43
Ponovo sam odgledao ovaj dobar film
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.