| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Žena koja čita |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Žena koja čitaObjavljeno: 13.Travanj/Apr.2014 u 12:16 |
|
Muž i žena idu na odmor na jezero. Jedno jutro muž se vraća s čamcom u vikendicu umoran od ribarenje, a žena odlučila da uzme taj čamac i da se malo provoza. Došla je s čamcem do obalu, zakotvila ga i počela da čita knjigu. Dok je čitala, prišao joj lovočuvar: -Dobar dan gđo, šta radite? - Zar nije očito? Čitam knjigu. - Žao mi je, ali nalazite se u oblast u kojoj je zabranjeno ribarenje. Moraću da vas kaznim. - Ali ja ne ribarim, ja čitam. - Da, ali imate svu potrebnu opremu za ribarenje i u svaki trenutak možete da bacite udicu. Moram da vas privedem. - Ako učinite to, tužiću vas za seksualno zlostavljanje. - Ali ja vas nisam ni dirnuo. - Тako je, ali imate svu potrebnu opremu. U svaki trenutak možete da počnete. - Do viđenja gđo, imajte lep dan – rekao je lovočuvar i otišao. Naravoučenje: Nemojte da se raspravljate s ženom koja čita. Velika se šanse da zna i da razmišlja. |
|
![]() |
|
vlado-stimec
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2014 u 23:34 |
|
ovaj ti je dobar
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |