| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
+ Damien +
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Tema: yu filmoviObjavljeno: 29.Srpanj/Jul.2005 u 14:57 |
|
Tražim stare jugoslavenske filmove, a može i ove nove srpske komedije... pa ako netko ima nešto što ja nemam, neka se javi na private, mail, icq... štogod. Bilo bi dobro DVD... ako ne, može i divx.
Evo što ja imam, većina na divxu, par njih na dvd-u: balkanski špijun (DVD) bitka na neretvi (DVD) bure baruta crna mačka, beli mačor dom za vešanje kajmak i marmelada kako je propao rokenrol kamiondžije opet voze ko to tamo peva (DVD) lepa sela lepo gore (DVD) leptirica maratonci trče počasni krug (DVD) mrtav ladan (DVD) otpisani povratak otpisanih profesionalac rane (DVD) tesna koža 1,2,3,4 točkovi (DVD) tt sindrom underground Ažurirao + Damien + |
|
|
" Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
|
|
![]() |
|
dubac222
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 23:02 |
|
ja ti posjedujem preko 700 filmova i serija javi se spisak šaljem mailom***********
Ažurirao cudak_31177 - 29.Srpanj/Jul.2009 u 23:06 |
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 23:05 |
|
Tema je stara 4 godine 29.Srpanj/Jul.2005 A piraterija je na forumu zabranjena u svakom obliku
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |