Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problemi oko tv-a
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problemi oko tv-a

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
noodle1 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj noodle1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problemi oko tv-a
    Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2005 u 12:08

naime nada želim gledati film na tv-u preko kompa, nemogu da gledam zato jer mi je slika crna... na kompu mi se vrti film i se je o.k. a na tv-u mi je samo crna slika... zna nešto zbog čega mi se ovo dešava??

goran.pavlekovic@vip.hr
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2005 u 23:04

znam ja odes na propertie>settings>advanced>displays  tu si iskljucis monitor a ukljucis TV, a mozes ostaviti obadva upaljena ali ce ti ovako prije raditi i to snimis.

to ti je ako se s TV-om spajas preko ČINČA

kick-ass
Na vrh
noodle1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj noodle1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2005 u 19:47
tnx
goran.pavlekovic@vip.hr
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2005 u 01:38
jur velkam
kick-ass
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2005 u 17:02
nije ti uopće potrebno isključivati monitor, zašto nebi radilo oboje, kao npr meni...
Meni kad je slika crna na TV-u problem je u tome što u bsplayeru pod video opcijama treba staviti RGB prikaz boja i eto ti filma na TV-u

Ažurirao Dngy
Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 20:28

Ja imam slican problem kad prikljucim tv slika mi trza na njemu, jako je mutna pa se gotovo nista ne vidi

HELP!!!

Na vrh
malizmaj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj malizmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 21:59
Problem je sa refresh rate-om cini mi se da tv ide do 60Hz, pa ja praktikujem da dok gledam divx na tv-u samo smanji refresh rate na 50Hz

to ti je inace na Settings->Advanced->Monitor
Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2005 u 10:04
Hvala probat cu pa cu se javit
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2005 u 18:40

Problem je sa refresh rate-om cini mi se da tv ide do 60Hz, pa ja praktikujem da dok gledam divx na tv-u samo smanji refresh rate na 50Hz

to ti je inace na Settings->Advanced->Monitor

evo je najveća glupost što sam čuo.dečki pomješali ste neke stvari to vam apsolutno nema veze.

Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2005 u 20:23
Sta je tu glupo objasni poblize
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.