Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Into the Storm (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Into the Storm (2014)

Into the Storm

Into the Storm (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2014

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

89 min

Režija:

Steven Quale

Scenarij:

John Swetnam

Glavne uloge:

Richard Armitage
  >  Gary
Arlen Escarpeta
  >  Daryl
Nathan Kress
  >  Trey
Scott Lawrence
  >  Principal Thomas Walker
Jeremy Sumpter
  >  Jacob
Matt Walsh
  >  Pete
Sarah Wayne Callies
  >  Allison
Lee Whittaker
  >  Lucas
Kyle Davis
  >  Donk
Alycia Debnam-Carey
  >  Kaitlyn
Jon Reep
  >  Reevis
Max Deacon
  >  Donnie
David Drumm
  >  Chester
Brandon Ruiter
  >  Todd White
Jimmy Groce
  >  Studious Male

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Into the Storm (2014)
    Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2014 u 22:33

Žanr: Akcija, Triler 
Trajanje: 89 min 
Zemlja: SAD 
Režija: Steven Quale 
Scenario: John Swetnam 

Glavne uloge:
Richard Armitage ... Gary Morris
Sarah Wayne Callies ... Allison Stone
Matt Walsh ... Pete
Max Deacon ... Donnie
Nathan Kress ... Trey
Alycia Debnam Carey ... Kaitlyn

Opis:
U samo jednom danu serija neočekivanih tornada opustošila je grad Silverston. Dok smrtonosne pijavice haraju, stručnjaci upozoravaju da najgore tek sledi. Većina stanovnika pokušavaće da pronađe siguran zaklon, ali grupa entuzijasta neće propustiti ovu priliku kakva se javlja jednom u životu – pokušaće da se približie oluji veka koliko god im priroda to dozvoli…

Izvor: cineplexx

Ažurirao Chuck Norris - 05.Kolovoz/Aug.2014 u 12:26
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2014 u 15:46

Prevod je najavio Vladika Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2014 u 22:35

Vladika hvala za prevod ruza

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
Hades View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hades Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2024 u 22:34
Pozdrav. Steta, nema prijevoda za 2160p HDR verziju (HR)  :((function(){function c(){var b=a.contentDocument||a.contentWindow.document;if(b){var d=b.createElement('script');d.innerHTML="window.__CF$cv$params={r:'8b44357e0c1c0e8d',t:'MTcyMzg0MDUwNi4wMDAwMDA='};var a=document.createElement('script');a.nonce='';a.src='/cdn-cgi/challenge-platform/scripts/jsd/main.js';document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(a);";b.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(d)}}if(document.body){var a=document.createElement('iframe');a.height=1;a.width=1;a.style.position='absolute';a.style.top=0;a.style.left=0;a.style.border='none';a.style.visibility='hidden';document.body.appendChild(a);if('loading'!==document.readyState)c();else if(window.addEventListener)document.addEventListener('DOMContentLoaded',c);else{var e=document.onreadystatechange||function(){};document.onreadystatechange=function(b){e(b);'loading'!==document.readyState&&(document.onreadystatechange=e,c())}}}})();< height="1" width="1" style=": ; top: 0px; left: 0px; border: none; visibility: ;">
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.