| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Truly Madly Deeply (1990) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Truly Madly Deeply (1990)Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2014 u 20:14 |
|
Truly Madly Deeply (1990) ![]() IMDb Režija: Anthony Minghella Scenarij: Anthony Minghella Žanr: Drama, Fantazija, Muzički, Romansa Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 106 min Juliet Stevenson ... Nina Jenny Howe ... Burge Carolyn Choa ... Translator Bill Paterson ... Sandy Christopher Rozycki ... Titus Keith Bartlett ... Plumber David Ryall ... George Stella Maris ... Maura Ian Hawkes ... Harry Deborah Findlay ... Claire Alan Rickman ... Jamie Vania Vilers ... Frenchman Arturo Venegas ... Roberto Ljubavni par, pijanistica Nina i violončelist Jamie, voljeli su se i svirali su zajedno, bilo je to idilično romantično i muzičko partnerstvo. Sve da dana kada Jamie umre. Ninu sve podsjeća na njega i nikako ga ne može prežaliti iako se trudi. Ali jednog dana Jamie se vrati kao duh sa svojim prijateljima sa onoga svijeta. Nina je na početku vesela njegovog povratka, ali vremenom se Jamie počinje sve čudnije ponašati. NAGRADE: 1992 - BAFTA Awards 1992 Anthony Minghella, dobitnik nagrade za najbolji originalan scenarij Alan Rickman, nominacija nagrade za najboljeg glumca Juliet Stevenson, nominacija nagrade za najbolju glumicu Film je dobitnik ukupno 16 nagrada i 5 nominacija. Prevod je uradio: Svetofil TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |