Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - RESTART PC-a
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

RESTART PC-a

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: RESTART PC-a
    Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2005 u 14:02
    Ovo mi vec ide na zivce, a problem je sto mi se PC sam restartuje kada na njega stavim jos jednu memoriju od 256 MB. Znam da je problem u kompatibilnosti sa maticnom plocom, i probao sam par nacina ali nijedan nije dao bas neke sjajne rezultate (citaj lose ). Video sam da je neko vec pricao na tu metu i dao jedan predlog kako moze (nesto u bios-u) ali ne mogu to da pronadjem ni na jednom od foruma. Zato ako neko ima neki predlog ili taj sa bios-om POMAGAJ !!!
Vladika
Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2005 u 00:13
Mislim da ti je to zato što ta memorija koju pokušavaš staviti nije kompatibilna sa ovom drugom koja ti već je na matičnoj, kolko ja znam... 
www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2005 u 09:18
Memorije su POTPUNO ISTE i proizvodjac i MHZ !!!
Vladika
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2005 u 22:42
Probaj desni klik na My Computer>Properties>Advanced i pod Startup and Recovery klikni na Settings i tu si pod System failure makni kvacicu sa Automatically restart
kick-ass
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2005 u 19:37
Imaš tvorničku grešku.Pojavi ti se plavi ekran i restetira se;ako je tako probaj se igrat pa svaku pločicu  stavi u sva tri utora da vidiš koja se pravi blesava.Ja sam imao 1GB rama i godinu dana sam imao takva sranja da bi debili u hgspotu ustanovili tvorničku grešku na jednoj pločici 20 dana po isteku garancijskog roka!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.