| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Selfish Giant (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Selfish Giant (2013)Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2014 u 16:52 |
|
The Selfish Giant (2013) ![]() IMDb Režija: Clio Barnard Scenarij: Clio Barnard Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 91 min Conner Chapman ... Arbor Shaun Thomas ... Swifty Ralph Ineson ... Johnny Jones Ian Burfield ... Mick Brazil Everal Walsh ... Railway Man Sean Gilder ... Kitten Lorraine Ashbourne ... Mary Elliott Tittensor ... Martin Fenton Rebecca Manley ... Michelle 'Shelly' Fenton John Wall ... School Nurse Mohammed Ali ... Mo Jamie Michie ... Teacher 13-godišnji dječak Arbor i njegov najbolji prijatelj SSwifty, izbačeni su iz škole i ne snalaze se najbolje u svom kraju, a kada upoznaju Kittena, lokalnog trgovca starim želejzom počinu raditi za njega. Swifty ima prirodan dar za konje i zato ga Kiten favorizira. Arbor se zabog toga osjeća povrijeđenim, i sve više se udaljuje od svog prijatelja, postaje pohlepan i eksploatatorski nastrojen, baš kao i Kitten. Napetost između njih je sve veća i tragedija je na vidiku. Prevod je uradio: sinrazmetni TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
sinrazmetni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2014 u 20:59 |
|
Nešto gledam, crnom, baš mi stoji ova roza poza...
![]() Evo, vode preko mašica daju mi, da od filma oporavim se. Dobar mi je brate, do-bar! Svima toplo preporučujem ga. Film, mislim, i da zabune ne bude.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |