| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Lego Movie (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Nutella92
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Slatkica i divnoća Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2014 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 365 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Lego Movie (2014)Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2014 u 11:27 |
|
The Lego Movie (2014) ![]() Žanr: Avantura, Komedija, Animirani, Porodični, Fantazija Trajanje: 100 minuta Zemlja: Australija, USA, Danska Jezik: Engleski Režija: Phil Lord, Christopher Miller Scenario: Dan Hageman, Kevin Hageman, Phil Lord, Christopher Miller Glasove dali: Brus Wayne, Will Arnett, Elizabeth Banks, Alison Brie... Trejeler: Radnja filma: Jedna obična minijaturna lego figura slučajnom zamenom identiteta biva regrutovana da se zajedno sa superherojima bori sa spas sveta od zlog Lego tiranina. Prevod uradio kolega jale46 ![]() |
|
![]() |
|
kiler97
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 01.Ožujak/Mar.2014 Lokacija: SErbia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2014 u 11:50 |
|
Svaka Cast Nutella
|
|
![]() |
|
Nutella92
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Slatkica i divnoća Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2014 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 365 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2014 u 16:03 |
Hm tvoj nick mi je poznat ![]() ![]() ![]() Pretpostavljam da si sa VN-a ![]() No uglavnom , pogledaj ovaj film, jeste CAM snimak još uvek , ali fenomenalan je i ja sam se ismejala ko luda
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |