Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Vicevi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moja stranica
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

moja stranica

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
goranbaxy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goranbaxy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: moja stranica
    Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2005 u 00:13
kako vam se cini moja nova stranica? dajte pokoji prijedlog kako da poboljsam, sto da ubacim, hvala
dojaja.biz

http://www.dojaja.biz
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2005 u 01:56
sajt koji ti dopizdi za 3 sekunde 
Na vrh
baldur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baldur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2005 u 19:52
questions are a burden and answers are prison for oneself
Na vrh
domy007 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domy007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2005 u 21:53
Originalno postovano od strane goranbaxy goranbaxy piše:

kako vam se cini moja nova stranica? dajte pokoji prijedlog kako da poboljsam, sto da ubacim, hvala
dojaja.biz

smece --> cemu zuto?? takvis siteova na netu ima milijon, tak da si moso smislit orginalniju ideju...

Balkan Mafia | Hrvatski GTA SA MP RPG Server | IP: 85.17.200.148:7783
Na vrh
goranbaxy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goranbaxy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2005 u 13:22
niste bas bili od koristi, dajte nes konkretno pliz 
Na vrh
goranbaxy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goranbaxy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2005 u 13:23
Originalno postovano od strane domy007 domy007 piše:

smece --> cemu zuto?? takvis siteova na netu ima milijon, tak da si moso smislit orginalniju ideju...

hm, i onda pogledam tvoju stranicu iz profila i u kojoj je ona boji?...
Na vrh
domy007 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domy007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2005 u 20:08

hm, i onda pogledam tvoju stranicu iz profila i u kojoj je ona boji?...

kao sto i sam vidis to nije moj site, vec od zupe koji je trenutno na mom web prostoru, iako sam ja taj site radio, bio sam protiv zute boje, ali kad je to kao zastitna boja zupe, kaj mozes. Morao sam sve napraviti u toj boji. Ja inace4 preferiram sivu, ili mozda crnu....

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2005 u 22:24
naije loša boja samo da se malo popuni sadržajem pa će biti više prometa, samo polako.
Na vrh
goranbaxy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goranbaxy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2005 u 22:52

kao sto i sam vidis to nije moj site, vec od zupe koji je trenutno na mom web prostoru, iako sam ja taj site radio, bio sam protiv zute boje, ali kad je to kao zastitna boja zupe, kaj mozes. Morao sam sve napraviti u toj boji. Ja inace4 preferiram sivu, ili mozda crnu....

e vidiš, to znaci da je sve to stvar ukusa, da mi neko opisuje stranicu i da kaze da prevladava zuta rekao bi uzas! ali ovako mi neizgleda lose kad ju pogledam. Sto se tice stvari na stranici dodaje se na dnevoj bazi, bit ce toga i zato sam pitao da mi kazete recimo sto bi vi voljeli vidjet, hvala
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2005 u 23:36

meni se štoviše sviđa ta "zlatna" boja i neznam koji je problem oko te boje, samo puni i bit će ok.

a domy007, bez obzira na to što je župska stranica ali jako si je loše iskombinirao i napravio, kao prvo, ono pomicanje prozora da se vide slova je presjebano i reklame, ubi bože, nepregledan ti je taj prozor, iako, znam da ako nije tvoje da se nisi baš možda trudio ali....

Na vrh
goranbaxy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goranbaxy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2005 u 23:41
ja sam se suzdrzao komentara te stranice (zupske) da nebi doslo do prepucavanja i izgledalo bi da uzvracam udarac...
Na vrh
domy007 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domy007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2005 u 02:50

ja sam se suzdrzao komentara te stranice (zupske) da nebi doslo do prepucavanja i izgledalo bi da uzvracam udarac...

kao sto rekoh, stranica je nastala u jednu noc....

nova ce bit puno bolja, pogotovo jer ce pit u php-u, s raznim dodacima i takvim sranjima....

Na vrh
goranbaxy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goranbaxy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2005 u 12:58
Javi kad bude, pozdrav.
Na vrh
domy007 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domy007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2005 u 23:25

Javi kad bude, pozdrav.

ajd pogledaj ovo pa reci misljenje, i svi ostali....
ovo je za sada samo slika koju treba doraditi
http://www.domy007.host.sk

Na vrh
goranbaxy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goranbaxy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2005 u 18:55
Po mom misljenju necitljiv tekst te presarena pozadina, nevolim pre komplicirane stranice, ali eto to je samo moje misljenje...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.