| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Apocalipsa Pompeii (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kumek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Apocalipsa Pompeii (2014)Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2014 u 12:27 |
|
Apocalipsa Pompeii (2014)
IMDB Režija: Ben DemareeScenario: Steve Bevilacqua i Jacob CooneyGlavne uloge:Adrian Paul, Jhey Castles, Georgina BeedleKada bivši specijalac dođe službeno u Napulj, njegova supruga i kćerka odu u posetu antičkom naselju Pompeji, gde zbog veoma jake erupcije vulkana Vezuv, ostanu zarobljene sa ostalim turistima. Dok njegova porodica pokušava da preživi smrtonosne nalete užarenih stena, vreline i lave, on okuplja svoj bivši tim za operaciju njihovog spašavanja ispod ruševina Pompeja. Klasični film katastrofe, sa dosta dinamike i vizuelnih efekata. Ažurirao kumek - 25.Veljaca/Feb.2014 u 12:31 |
|
![]() |
|
zgodna-domacica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2014 Lokacija: Belgrade, Serbia Status: Offline Points: 16 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2014 u 03:38 |
|
Ko me ter'o da gledam kada sam videla da ima lošu ocenu
Ponela me naklonost prema istoriji i arheologiji, kao i prema filmovima o katastrofama. Recimo, sasvim pristojan film bio je onaj o cunamiju, The Impossible. To što je film B produkcije valjda ne znači da je namenjen ometenima u razvoju. Uhvatila sam nekoliko kadrova posle kojih je trebalo da prestanem sa gledanjem filma (ako već nisam pre toga) jer kasnije je bivalo sve nelogičnije
Ažurirao zgodna-domacica - 28.Veljaca/Feb.2014 u 03:59 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |