| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Meeting Venus (1991) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Meeting Venus (1991)Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2014 u 19:39 |
|
Meeting Venus (1991) ![]() IMDb Režija: István Szabó Scenarij: István Szabó, Michael Hirst Žanr: Komedija, Drama, Romansa Jezik: Engleski, Mađarski, Francuski, Njemački Država: Velika Britanija, Japan, USA Trajanje: 119 min Glenn Close ... Karin Anderson Niels Arestrup ... Zoltan Szanto Kiri Te Kanawa ... Elisabeth René Kollo ... Tannhäuser Hakan Hagegard ... Wolfram von Eschenbach Waltraud Meier ... Venus Renate Spingler ... A young shepherd Matthias Hölle ... The Landgrave Kim Begley ... Walther von der Vogelweide Robin Leggate ... Heinrich der Schreiber Rodney Macann ... Biterolf Romantična drama 'Meeting Venus', snimljena je u internacionalnoj koprodukciji, i prvi je film na engleskom jeziku slavnog mađarskog režisera Istvána Szabóa. Nepoznatom mađarskom dirigentu Zoltanu Szantu pruži se prilika dirigirati novu produkciju opere 'Tannhauser' u poznatoj opernoj kući u Parizu. operu će u direktu, putem satelitskog prenosa, prikazivati po cijelom svijetu, što bi mu omogućilo da postane slavan, ali njegov posao ometa raznolika, međunarodna postava na čelu sa primadonom Karin Anderson. Karin je zvijezda u svakom značaju te riječi i nije oduševljena time što mora raditi sa Szantom, pogotovo što je jednom prilikom izrekao uvredljivu opasku na njen račun. No, to nije jedini problem s kojim će se Szanto morati suočiti; od osobnih netrpeljivosti umjetnika, međunarodne napetosti, nedostatak novca, sve do sindikalnih problema koji usporavaju njegov projekat. NAGRADE: 1991 - Venice Film Festival Glenn Close, dobitnica nagrade za najbolju glumicu István Szabó, nominacija nagrade Zlatni Lav 1992 - Italian National Syndicate of Film Journalists István Szabó, dobitnik nagrade European Silver Ribbon Prevod je uradio Gaca62 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |