| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Trancers Aka Future Cop (1985) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Trancers Aka Future Cop (1985)Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2014 u 18:41 |
|
Trancers (1985) * Future Cop * ![]() IMDb Režija: Charles Band Scenarij: Danny Bilson, Paul De Meo Žanr: Akcija, Sci-Fi Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 76 min Tim Thomerson ... Jack Deth / Phil Deth Helen Hunt ... Leena Michael Stefani ... Whistler / Detective Weisling Art LaFleur ... McNulty Telma Hopkins ... Engineer Raines Richard Herd ... Chairman Spencer Anne Seymour ... Chairman Ashe Miguel Fernandes ... Officer Lopez Biff Manard ... Hap Ashby Peter Schrum ... Santa Claus U dalekoj budućnosti, 2247. godine u Angel Cityju policajac Jack Deth je pred penzijom, ali ipak prihvata zadatak da pokuša uhvatiti svog starog neprijatelja Martina Whistlera, koji je otišao u 1985 godinu da preuzme vlast. On koristi mentalnu manipulaciju s kojom ljude pretvara u neke vrste zombije odnosno trancerse s pomoću kojih će zavladati. Jack se također vrati u prošlost u tijelo svog pretka da onemogući Martina i spasi živote predaka vladajućeg Vijeća iz budućnosti. Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2014 u 23:06 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2014 u 15:22 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |