Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Rover (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Rover (2014)

The Rover

The Rover (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2014

Žanr:

drama, kriminalistički

Trajanje:

103 min

Režija:

David Michôd

Scenarij:

Joel Edgerton
, David Michôd

Glavne uloge:

Guy Pearce
  >  Eric
David Field
  >  Archie
Gillian Jones
  >  Grandma
Scoot McNairy
  >  Henry
Jamie Fallon
  >  Colin
Robert Pattinson
  >  Rey
Richard Green
  >  Storekeeper
Scott Perry
  >  Dying Soldier
Tawanda Manyimo
  >  Caleb
Samuel F. Lee
  >  Acrobat 2
Frank C. Sun
  >  Acrobat 1 (as Chen 'Frank' Sun)
Chan Kien
  >  Karaoke 1
Tek Kong Lim
  >  Karaoke 2
Ben Armer
  >  Benny
Ethan Hanslow
  >  Hanging Gardens Boy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Rover (2014)
    Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2014 u 23:39

Žanr: Krimi, Drama 
Zemlja: Australija, SAD 
Režija: David Michôd 
Scenario: David Michôd 

Glavne uloge:
Guy Pearce ... Eric
Robert Pattinson ... Reynolds
Scoot McNairy ... Henry
Nash Edgerton ... Town Soldier
Anthony Hayes... Sgt Rickofferson
David Field ... Archie

Opis:
Usred australske pustare, u malo mjestašce upada banda koja mrzovoljnom Ericu ukrade automobil. Uslijed pucnjave, za sobom ostavljaju ranjenog člana za kojeg se uskoro uspostavi da je brat jednog od bjegunaca…

Izvor: mojtv.hr

Ažurirao Chuck Norris - 26.Kolovoz/Aug.2014 u 10:41
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2014 u 22:26

Film preveo kolega intoxic Clap

P  R  E  V  O  D   

Ažurirao Dr Dragan - 26.Kolovoz/Aug.2014 u 22:26
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 03:24
Milijun ljudi preuzelo titlove i niko ni slova. Kako?

Da promijenim gornji opis.
U wannabe madmaxovskoj Australiji, lik kojega tumači Guy Pearce je napola pukao, a kad mu ukradu auto, totalno se raspizdio.
Di bi pronašao auto, iskoristit će brata jednog od kradljivaca, kojemu nisu sve ovce na broju, a njega glumi Robert Pattinson.

Na žalost, moju, film se gubi u bezbrojnim prikazima australske pustare, ponešto čak i nekakvih brda, koji bi trebali značiti što? Beznađe? Ružnoću? Smrt?

Dvojica će posjetiti više lokacija pa bi ovo kao trebao biti svojevrsni film ceste. Da bar. Apsolutno se ništa bitno nigdje ne događa osim besmislenog puškaranja i još besmislenijih dijaloga.

Kad govorim o besmislu, ne vidim ikakvog smisla u bezbroj predugih kadrova.
Vjerojatno su autoru fetiš, on izgleda nudi album nebitnih ikome fotografija umjesto filma.

Nekako sam sve to pregrmio do kraja, e da bi konačni twist objasnio sveopće ludilo.
Neću spojlati, smo ću reći da ne da film nije Mad Max, nego je australski John Wick.
Okrenuo mi se želudac.

Skidam kapu do poda Pearceu i Pattinsonu, njihova međusobna interakcija i kadrovi njihovih faca kojima ocrtavaju karakter svog lika kako su ga zamislili su negledljivo smeće pretvorili u gledljiv film.
Međutim postoje ljudi kojima se jedan od njih gadi, postoje i oni kojima se obojica gade, tako da angažiranje dva briljantna glumca ne mijenja činjenicu da je film:
Đubre koje treba preskočiti i zaboraviti da postoji.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 12:47
Možda o filmu niko ne piše i iz razloga, citiraću, "Đubre koje treba preskočiti i zaboraviti da postoji"
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 16:05
Ma to njemu, meni je bio oki, napisah osvrt tada kada je film izašao, iskopaću ga kada opravim pc, prosto nisam bio ovde, niti je izvodljivo da izvlačim iz naftalina sve što sam ikada pisao o svakom vražijem filmu za sve te godine. Nisam propuštao da piskaram o australijskim filmovima a ovaj mi se tada dopao.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 16:24
Ovaj ionako mešam sa u to neko vreme takođe izašlim Scenic Route, pa sada više ne znam šta je koji 😂 ali znam da mi je Rover bio oki.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,445 sekundi.