| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Lijepi pozdrav! |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
JethroTHR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2014 Lokacija: Za tipkovnicom Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Lijepi pozdrav!Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 14:08 |
|
|
Eto, ja sam JethroTHR, originalni autor titlova za seriju Hawaii Five-O (2010).
Iako ovdje imam "dragog" kasapitelja i objavljivača mojih titlova. Ne bi me ljutilo da objavljuje, ali me naljutilo prekrajanje i ispravke koje naružuju titl i "bacaju" ga s one strane prihvatljivosti. Pa, ostavio je moje ime u titlu i njega je morao "popraviti" po svom. A ostavio je da sam preveo i obradio, pa tako ispada da ne znam obraditi titl prema pravilima i da u potpisu reklamiram privatni torrent tracker što mi nije namjera. Usput, nisam još uspio proučiti gdje i koga pitati što uraditi po tom pitanju. Jer me zanima da se objave titlovi onako kako sam ih napravio. Dakle da ako treba ukloniti ime izvorne stranice za koju je rađen titl ne treba kvariti cijeli moj rad i trud samo da se zarade nekakvi "bodovi/medalje" i što ti ja znam. Pa stoga još jednom molim naputak kome da se obratim? Ažurirao JethroTHR - 09.Veljaca/Feb.2014 u 14:25 |
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 15:00 |
|
|
Stvar je vrlo jednostavna: počni sam postavljati svoje prijevode ovdje i riješio si problem.
Sve što trebaš napraviti je proučiti Pravila ponašanja na forumu i Pravila za postavljanje prevoda, a za sve nedoumice ti stojimo na raspolaganju. ![]() |
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
JethroTHR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2014 Lokacija: Za tipkovnicom Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 15:17 |
|
Hvala na odgovoru, iako nisam dobio ono što sam tražio. Pravila ponašanja na forumima poznajem, jer posjećujem iste jako puno godina. Ali već na drugom linku počinje problem. :) A to je taj da bih postavio sve svoje titlove ali ispravne i u skladu s pravilima o izradi titlova. No, kolega je malo pokvario moje postojeće pa bi moji iako ispravni bili duplikat. (nebitno što njegovi upovi koji su prošli krše pravila o uploadu na ovu stranicu). Jer kako sam naveo, čak je i mene prekrstio :D :D pa ispada da uz moj nick piše i reklama za stranicu putem koje je moguće distribuirati sadržaj bez odobrenja autora. |
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 17:04 |
|
|
Čini li se to meni ili malo filozofiraš? Ako te nešto muči, reci o čemu se radi. Brine te kako bi postavio svoje ispravne titlove, a bez imalo problema nas optužuješ da smo odobrili nešto što krši naša pravila. Ovaj dio o "distribuiranju nečega bez znanja autora" neću ni komentirati osim ako nemaš nekakvu potvrdu od Zavoda za patente.
|
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
gacci
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Hanna Marin Pridružen: 22.Ožujak/Mar.2012 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 4861 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 19:00 |
|
![]()
|
||
|
Carpe diem :)
|
||
![]() |
||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 51205 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 21:21 |
|
|
||
![]() |
||
Neshoo10
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Easter Island Status: Offline Points: 265 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 21:46 |
|
![]() ![]()
|
||
|
Samo su ljudska glupost i univerzum beskonačni, za univerzum nisam siguran.
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2014 u 23:46 |
|
|
Nešto nam je novi prijatelj zašutio. Očekivao sam više od njega.
|
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
JethroTHR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2014 u 01:23 |
|
Pa, dobio sam dio odgovora na privat, a i nisam mogao biti za računalom jer su me obaveze odvukle na drugi kraj. :) Nikako da vidite u čemu je štos. :) Moj nick je JethroTHR a ne Jethro THR. Prilikom uklanjanja kolor koda jer se u titlu potpisujem JethroTHR, prebacivač je učinio grešku pa je ispalo da uz moj nick stoji reklama za stranicu sa koje se može skidati sadržaj bez znanja autora. Ili vi nikad niste čuli za THR? Puno ime namjerno neću navoditi. A u pravilima lijepo piše da ja zabranjena takva vrsta reklame. ;) Ne bih se ni javio da je momak nakon svoje intervencije na mojem uratku koji smatram vrlo korektnim napisao Obradio: i stavio svoj potpis. Dakle nemam ništa protiv postavljanja mojih titlova nit mi je namjera dizati dreku, samo želim ispraviti situaciju i postaviti korektniji oblik titla. I normalno da ću ubuduće postaviti svoj titl i ovdje da ne bude neugodnosti. ;) Btw. u mom je slučaju T - Tull a HR - Hrvatska, jer sam ljubitelj grupe Jethro Tull ;) I hvala vam na dobrodošlici. |
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2014 u 09:51 |
|
Katastrofalna greška, pogotovo ovaj dio gdje je THR odvojeno od tvog imena pa ispada da je reklama. Još danas ću predložiti da ojačamo kadar i "zaposlimo" par novih koji će po bespućima interneta provjeravati imena autora koji nisu naši članovi. Kad smo kod pravila, u njima lijepo piše: Reklamiranje stranica je zabranjeno, osim uz odobrenje admina. Zbog tog dijela članovi ipak imaju pravo postaviti jednu reklamu uz svoj potpis. Nedavno su mi trojica koji prevode jednu seriju prijavili sami sebe da ne poštuju pravilo o potpisu samo kako bi mi dokazali da se ne držimo pravila koje smo donijeli. Jedino su zaboravili da imaju status prevoditelja i da sami odobravaju svoje titlove, a ne mi. ![]()
Ako ti je dosta nadmudrivanja i stvarno želiš biti član, dobrodošao si. Obzirom na to da iza sebe već imaš određeni broj titlova, neće ti trebati puno vremena da upadneš u TG. |
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
JethroTHR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2014 u 11:14 |
|
|
Stvarno više nemam što za napisati ako objašnjenje smatraš nadmudrivanjem. ;)
No, zna se tko je vlast. ;) A što se tiče upadanja u prevodilačku grupu, to polako, sve se stigne... Uglavnom zasad titlujem samo tu jednu seriju. :) Obaveze ne dopuštaju više. :( Ažurirao JethroTHR - 10.Veljaca/Feb.2014 u 11:23 |
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2014 u 13:20 |
|
i hvala za Hawaii, odlicni prevodi i odlicna serija
|
||
![]() |
||
mile-zuber
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 09.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Novska Status: Offline Points: 460 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2014 u 15:16 |
|
![]()
|
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2014 u 18:46 |
|
![]() ![]()
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |