| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
My Son the Fanatic (1997) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: My Son the Fanatic (1997)Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2014 u 16:40 |
|
My Son the Fanatic (1997) ![]() IMDb Režija: Udayan Prasad Scenarij: Hanif Kureishi Žanr: Komedija, Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: Velika Britanija, Francuska Trajanje: 87 min Om Puri ... Parvez Rachel Griffiths ... Bettina / Sandra Akbar Kurtha ... Farid Stellan Skarsgard ... Schitz Gopi Desai ... Minoo Harish Patel ... Fizzy Sarah-Jane Potts ... Madeline Fingerhut Judi Jones ... Mrs. Fingerhut Geoffrey Bateman ... Chief Inspector Fingerhut Film je baziran na kratkoj priči 'My Son the Fanatic' britanskog autora Hanifa Kureishija. Život taksiste Parveza, pakistanca porijeklom, tolerantanog, sekularnog muslimana neočekivano se promjeni kada njegov sin Farid prihvati fundamentalistički islam, što dovede do društvenih sukoba i raspada obitelji. NAGRADE: 1997 - Dinard British Film Festival Udayan Prasad, nominacija nagrade 'Golden Hitchcock' 1998 - Brussels International Film Festival Udayan Prasad, nominacija nagrade za najbolje evropsko ostvarenje 1998 - British Independent Film Awards Hanif Kureishi, nominacija nagrade za najbolji scenarij Rachel Griffiths, nominacija nagrade za najbolju glumicu 2000 - Independent Spirit Awards Udayan Prasad, nominacija nagrade za najbolji strani film Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2014 u 22:05 |
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |