| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Basic (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Basic (2003)Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2014 u 00:22 |
Žanr: Akcija, Krimi, Drama Trajanje: 98 min Zemlja: SAD, Njemačka Režija: John McTiernan Scenario: James Vanderbilt Glavne uloge: John Travolta ... Hardy Connie Nielsen ... Osborne Samuel L. Jackson ... West Tim Daly ... Styles Giovanni Ribisi ... Kendall Brian Van Holt ... Dunbar Bivši vojni agent Tom Hardi, baš kao i nekoliko pripadnika njegove elitne jedinice, umešani su u misteriozni nestanak narednika Vesta. Oni su u džunglama Paname izvodili rutinsku vežbu, kada su uleteli u jak uragan. Istragu vodi ambiciozna Džulija Ozborn, koja ni ne sluti gde će je ovaj slučaj odvesti. izvor: prva.rs |
|
|
|
![]() |
|
Dragan B Jovanovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 08.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: srbija,mat.banj Status: Offline Points: 33 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2019 u 10:48 |
|
Kad nema novih filmova,pogledas nesto staro dobro i sve o.k.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2021 u 16:52 |
|
Ovo je i više nego dobro ako pitaš mene. Ne i najbolje. 'ebo ratne i "ratne" filmove, još i više filmove sa drogom u điru. Ali kad su u pitanju dobri trileri, pa i sa očitom greškom u priči, takvih u ovom stoljeću Holivud ima jako malo. Ili sam ja postao prerazmažen sa filmovima iz ostatka svijeta pa više ne padam na njihove školske fore. Opis gore je nekako sirov. Ajmo to ovako: Nakon vojne vježbe samo dvojica vojnika su preživjela i oba ispričaju dvije potpuno različite priče. Istraga tko laže, a tko krad... tko govori istinu, zbog određenih razloga pada na bivšeg vojnika (Travolta). Naoko on brza sa zaključcima, no kao da time namjerno provocira vojnu istražiteljicu (Nielsen). Da budem iskren sviđa mi se kako su oni dvoje sve to skupa odradili s obzirom na materijal i stupidnog režisera koji se fura na mrklu mračinu. Gledati.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |