| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kagi-dorobô no mesoddo Aka Key of Life (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kagi-dorobô no mesoddo Aka Key of Life (2012)Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2014 u 17:50 |
|
Key of Life (2012) "Kagi-dorobô no mesoddo" (originalni naslov) ![]() Žanr: Krimi, Komedija, Romansa Trajanje: 128 min Država: Japan Jezik: Japanski Režija i scenario: Kenji Uchida Uloge: Masato Sakai ... Sakurai Teruyuki Kagawa ... Kondo Ryôko Hirosue ... Kanae Kada nemilosrdni plaćeni ubica, Kondo, padne u svlačionici i izgubi pamćenje, neuspešni glumac Takeshi, koji je nameravao da se ubije, uzima ključeve njegovog ormarića i preuzima njegov identitet. I dok Takeshi živi život najstrašnijeg japanskog ubice, Kondo se zaljubljuje u ženu od karijere, koja želi da se uda, ali nema s kim. Kasnije, kada se Kondu pamćenje počne vraćati, sve je spremno za komični rasplet... Prevod uradio sonofson |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2023 u 12:50 |
|
Odlican film u svakom pogledu. Za svaku preporuju.
Ocena 8/10
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2023 u 13:14 |
|
Gledao sam i izvorni japanski, i korejski rimejk(on mi je najmanje prijao) i HK (ROC) rimejk Ren chao xiong yong Aka End Game koji mi je najvise prijao. Jedini film gde sam hteo da pogledam sva tri, u nekim razmacima. Dobro komedija je pa moze. Takodje preporuka.
Ažurirao AlexDeLarge - 03.Veljaca/Feb.2023 u 16:26 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |