| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Goldfish Memory (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Goldfish Memory (2003)Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2014 u 12:29 |
|
Goldfish memory (2003) ![]() IMDb Režija: Elizabeth Gill Scenarij: Elizabeth Gill Žanr: Komedija, Drama Jezik: Engleski Država: Irska Trajanje: 85 min Sean Campion ... Tom Flora Montgomery ... Angie Stuart Graham ... Larry Jean Butler ... Renee Keith McErlean ... Red Fiona O'Shaughnessy ... Clara Justine Mitchell ... Kate Aisling O'Neill ... Helen Peter Gaynor ... David Demien McAdam ... Conzo Lise Hearns ... Rosie Fiona Glascott ... Isolde Premisa irskog filma je da zlatne ribice pamte samo 3 sekunde, a reflektira se kroz grupu samaca koji skaču iz jedne ljubavne veze u drugu vezu i pri tome odmah zaborave na sve greške koje su postojale u prošloj vezi. NAGRADE: Film je dobitnik 10 nagrada i 9 nominacija Prevod je uradio mita53 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |