Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvd kopiranje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

dvd kopiranje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ante View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: dvd kopiranje
    Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2005 u 19:14

mora san jedan dvd hitno vratit pa nisan ima vrimena da mi ga deepanalizira i shrinka, pa san sve s njega kopira u jedan folder na disku, neznan zasto ali postoji razlika 5,08 mi je na disku (toliki je jedini folder na dvd-u video ts) a cili dvd ima 5,16. ocemo mi raditi kad ga shrinkam na jedan obicni dvd?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2005 u 19:29
Naravno. Slobodno ga kloniraj bilo kojim programom i biće ti sve u redu. Klikni na properties bilo kog .avi ( ili nekog drugog) fajla na HDD, videćeš da se veličina  na HDD i veličina na disku razlikuju za par KB....
Na vrh
ante View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2005 u 19:59
je al dok nisan klonira blokiralo mi je sliku nesto zeleno, sad cu probat pa cu rec kako je ispalo
Na vrh
ante View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2005 u 20:00
ne radi!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2005 u 00:02
Sad tu ima mnogo stvari: možda je film bio zaštićen, Možda ti program za kloniranje nije OK ( vidim da pričaš o DVD SHRINK, ja sam sa njim imao problema - probaj sa CloneDVD2, meni super radi), možda nemaš odgovarajući kodak, možda ti nešto sa player-om nije u redu....  Da proverim još jednom: Iskopirao si CEO film sa DVD na HDD? Niti je bio kloniran , niti šta. Jel tako? Onda si ga klonirao( kojim programom? ) i sad neće da radi? A radio je dok nije bio kloniran? 
Na vrh
ante View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2005 u 00:59

nije uopce ni prije

dvd shrink

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2005 u 13:31
UH ! Da li si probao da pustiš taj film sa originalnog DVD -ja? Ako ti je sa njega radio imaš sve kodake ali je film verovatno zaštićen pa ne dozvoljava kopiranje, ako ne, problem ti je u kodacima. Probaj da pustiš taj film (i u zavisnosti od playera) i pogledaš detalje o filmu: tu će ti reći koji su kodaci. Ne znam, čudan ti je problem, ajde probaj ovo pa da vidimo.... 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.