| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Passione d'amore (1981) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Passione d'amore (1981)Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2013 u 22:44 |
|
Passione d'amore (1981) ![]() Žanr: Romansa, Drama Trajanje: 117 min Država: Italija, Francuska Jezik: Italijanski Režija: Ettore Scola Scenario: Ruggero Maccari po romanu Iginio Uga Tarchettija Uloge: Bernard Giraudeau ... kapetan Giorgio Bacchetti Valeria D'Obici ... Fosca Laura Antonelli ... Clara Jean-Louis Trintignant ... doktor Massimo Girotti ... pukovnik Godina je 1860 i neka, Giorgio, mladi italijanski vojnik je dobio prekomandu u udaljenu jedinicu, daleko od svoje ljubavnice Clare. Smešten je u pukovnikovoj kući. Sprijateljuje se s njim i s lokalnim lekarom. Pored ostalih stanovnika kuće, tu je i čudna mlada žena - Fosca, koja pored toga što je neprivlačna, izgleda da je i luda. Međutim, ona doživljava strast s kojom će Giorgio morati da se izbori. Nagrade. Prevod uradio donatodibergamo |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2020 u 21:40 |
|
Cudan film. Meni licno deluje cela prica kao konstrukcija. Nije mi ubedljivo sto se porucnik iz obzira prema ruznoj zeni da je ne uvredi ,upetljao u nesto sto necemo odkrivati.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2020 u 20:16 |
|
Tesko je naci adekvatnu verziju uz koju pase titl sto s etice sihronizacije ali ova je jedina koju sam do sada koju sam nasao Passione d'amore - 1981 - 113 min - AC3 Italian - DVDRip CRUSADERS
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |