| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
I Know a Woman's Heart aka What Women Want (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: I Know a Woman's Heart aka What Women Want (2011)Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2013 u 17:59 |
|
I Know a Woman's Heart (2011) * What Women Want * ![]() IMDb Režija: Daming Chen Scenarij: Josh Goldsmith, Cathy Yuspa Žanr: Komedija, Romansa Jezik: Kineski Država: Kina Trajanje: 116 min Andy Lau ... Sun Zigang Li Gong ... Li Yilong Li Yuan ... Yanni Julien Chen ... Tip Chengru Li ... CEO Dong Jing Hu ... Zhao Hong Anya ... Mrs. Dong Russell Wong ... Peter Kelly Hu ... Girl in Lotto Commercial Deshun Wang ... Sun Meisheng Chang Shen ... Masseuse Jie Yang ... Photographer Film je kineska verzija američkog velikog hita What Women Want (2000) u kojem naslovne uloge imaju Mel Gibson i Helen Hunt, prilagođena azijskom tržištu. U oglašivačkoj tvrtki, ambiciozni, šovinistični Sun Zigang upozna svoju novu talentiranu konkurenciju Li Yilong. Nakon manje nezgode, Sun dobije sposobnost da čita ženske misli i tako sazna šta žene zaista misle. Prevod je uradio Kampfar TITL Ažurirao Kneginja - 18.Prosinac/Dec.2013 u 17:59 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |