| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
7 cajas AKA 7 Boxes (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 380 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 7 cajas AKA 7 Boxes (2012)Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2013 u 11:22 |
![]() Sparno je veče, petak u Asunsionu, Paragvaj. Viktor je sedamnaestogodišnji dostavljač koji sanja da postane poznat i žarko želi da ima nov, moderan mobilni telefon. Ukazuje mu se prilika da izvrši dostavu sedam kutija nepoznatog sadržaja i tako zaradi sto dolara. Ali, ono što na prvi deluje kao lak posao uskoro će se zakomplikovati. U kutijama je verovаtno nešto veoma vredno, i Viktor i ljudi koji ga jure biće upleteni u zločin o kojem ništa ne znaju – ni uzrok, ni žrtvu, ni počinioca. Svi su saučesnici i nužda ih tera da beže, vrište, budu tihi ili da se prave ludi. “Sedam kutija” je fascinantan film smešten na najveću pijacu paragvajskog glavnog grada Asunsiona. Žestina koju film poseduje može se porediti s najboljim američkim akcionim filmovima, ali uverljivost i srčanost “Sedam kutija” predstavlja jednostavno nešto što je u današnjem filmu retko. Kako je to ushićeno video kritičar MSN-a DŽejms Roči, “Sedam kutija” je “triler pun života i sa srcem, uzbuđenjem koje prožima film do te mere da bukvalno osećate stvaralačku strast koja stoji iza filma, a koja seva iz svakog kadra, poput varnica pobesnelog požara!” izbor: http://euroinfilm.rs Ažurirao CSInvestigator - 23.Veljaca/Feb.2014 u 18:23 |
|
![]() |
|
nenad.d
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 26 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 20:16 |
|
Gledao film na TV. Svakako preporuka za gledanje. Kad izađe na mreži uzmite obavezno da pogledate ili ako imate Cinemax i naletite da se emituje, nemojte da ne pogledate.
|
|
![]() |
|
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 380 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2014 u 16:57 |
|
Cinemax je ubedljivo najbolji filmski kanal u regionu. Šteta što nema još titlova.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2014 u 23:21 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Svibanj/May.2020 u 16:00 |
|
Ok film
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2026 u 09:24 |
|
Prijatno iznenađenje. Film čija se radnja dešava tokom jednog dana, na pijaci. Paragvajski! Dinamičan, od početka, do kraja. Pravi pokazatelj kako se uz inteligentan, a jednostavan scenario, može da napravi kvalitetno ostvarenje koje ne košta kao "Svetog Petra kajgana". Veoma dopadljivo, pogotovo ako tragate za filmovima koji dolaze iz "egzotičnih" kinematografija.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2026 u 10:00 |
|
Ovo sam gledao i zaboravio, taman da repriziram.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2026 u 12:57 |
|
Pogledah ponovo film, pomesao sam sa jednim brazilskim, gde se isto jure ali zbog neceg drugog, i klinci su u pitanju. Interesantan film, da dobar je scenario da prikaze kritiku drustva, siromastvo, nasilje, jedan opsti haos malo i snova, puta , romanse, snalazenja, prezivljavanja, fina jurnjava po pijaci u Asunsionu, ok likovi koji su ukjluceni u jurnjavu, lepo je napisano u opisu i zbog cega. Ima tu svega i malo drame, akcije i jurnjave kolicima, trilera. Hajde neke stvari mi se nisu svidele,i kod likova, neke scene i kamera, ali ne mari, u svakom slucaju mislim da vredi pogledati film.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |